840 db. hozzászólás 158 pont Pirotechnikás
2009.01.16. tag
MEGnézem mit tehetek ez ügyben...:E am oké, vettem, amint lesz megint MgAL om, csinálok egykét kilót, azt akkor megtömök vele egykét bombit. De lehet sima Mg-vel is kipróbálom, és ha jó akkor azzal.
Ez egy hozzászólás a(z) "VG 58 csillag" című tűzijáték recepthez.
322 db. hozzászólás 111 pont Piromán
2010.08.03. tag
én nem 10mm -ressel csináltam hanem 60mm
és ha a pin pong labdát hamarabb akarod megszárítani akkor jó melegre rakd vagy gyufával melegítsd és azzal szárítsd a vízüveget
nekem a golyó elsőre jó sikerült és le tudtam szedni a ping pong labdárol
am meg ha kettévágod a papírt sokkal könnyebb leszedni
840 db. hozzászólás 158 pont Pirotechnikás
2009.01.16. tag
Kösz a videót sas-szem! Akartam rakni fel vidit, csak amiket sikerült készítenem róluk azok elég gyászos minőségűek lettek, így nem jött össze
De kösz hogy felraktad, amúgy meg remélem tetszik a cucc
629 db. hozzászólás 55 pont Labortöltelék
2010.03.02. tag
Az előző videón nem látszik igazán a csillag maga, de itt egy videó egy rendes csillagágyúról. Egy kis eltérés lehet, mert ebben házilag ledarált bojler anódos MgAl volt, tehát ez még szebb is lehetne, de azért beküldöm, erről még úgysincsen másik videó.
1203 db. hozzászólás 303 pont Őstag
2009.05.08. moderátor
Hát cukrot nem tartalmaz szoval elvileg lehet jól görgetni is. Én még nem görgettem de tervezem h legörgetek ebböl egy kilónyi yellow wave to flasht mert az egy 100 milisben nagyon szépen mutathat.
629 db. hozzászólás 55 pont Labortöltelék
2010.03.02. tag
Örülök, hogy segíthettem, a kínaiak is ezt használják, legalább is a petkóknál. Egyébként az édesdrágaaranyoskiskutyulikám most borított le az asztalról fél kiló finom grafitport. Az 1/3 -át meg tudtam menteni, de a többi sajnos ment a kukába az összetöröt üveggel együtt.