304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
<< Hali Benyaa! Annak a csillagnak gyulladnia kell! Viszont ha kézzel szét tudod törni az gáz! Én már sok bombát szúrtam el, a puha csillagok széttörnek és vagy ezért nem gyulladnak vagy elégnek a bombában! Amúgy az eredeti forrás rizskeményítőt ajánl ahhoz a csillaghoz, lehetséges hogy az könnyebben gyullad?! De nekem, és NevemRock nak is gyulladnak a TT csillagjaink lőporbevonat nélkül. Erre biztosan emlékszem mert TT csillagot csak nemrég csináltam először. >>
A flash csillagot is simán szétporlasztom ujjal. Abba 6% sell-t használtam. Mondjuk oda NC-t írtál. Nem tudom van-e különbség a keménységben. Ezek a flashek még nem voltak tesztelve.
Arra gondoltam, ha bevonom NC-s lőporral a külsejét, az ad neki még plussz tartást, és így bontáskor nem biztos hogy szétrepednek a csillagok.
A TT-t a bombetta aljára(is) ragasztottam, azok kilövéskor gyújtottak, de ott is csak később kezdte el a csóvát húzni. Ebből arra következtetek, hogy csak a sarka gyulladt be, és kellett kis idő, mire nagyobb felületen kezdett égni. Ezek vágott csillagok.
3 bombából 1 nél látszott valamilyen effekt bontáskor, de az is csak a bontás körül. Vagyis ott tuti szétrobbantak a csillagok. Mondjuk az más teknikával készült mint a többi bombetta. Arról majd lehet felteszem a videót. |