162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
a zöld dobozos egy sima jódtinktúra, azaz jód alkoholban felodva!
(meg gondolom pár bizbaszt belenyomnak ,hoigy legyen mit a hátára írni....)
Ez egy hozzászólás a(z) "Ezek egyre csak szaporodnak! :-)" című tűzijáték képhez. |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
úgy tom a betadine kálium-jodidos jód oldat, legalábbis a lila dobozos, nem tudom a zöld dobozos más-e
Ez egy hozzászólás a(z) "Ezek egyre csak szaporodnak! :-)" című tűzijáték képhez. |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Nincs ejtőernyő, ez kis rakesz, fölösleges, majd újat csinálok.....
És amiért +18 kellene, za egy lángnyelv akart lenni............
Ez egy hozzászólás a(z) "Rakeszom, még orrkúp és motor nélkül..." című tűzijáték képhez. |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Mi a motor terve? Jó helyen van a cp meg a gp? Nem csiszolog le hogy kisseb legyen az ellenálása? Van ejtöernyö?
Ez egy hozzászólás a(z) "Rakeszom, még orrkúp és motor nélkül..." című tűzijáték képhez. |
|
|
22 db. hozzászólás
4 pont
 Zöldfülű
2008.07.13.
tag |
szép raksi bár hasonlit a rajz valamire .... am +18 :D adok rá 4 csilagot
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Hát futni lehet hogy kell, kitudja ki jön arra.....
DE a rakétát is zsebben viszem, mert a stabilizálószárnyak keresztmerevítőkkel vannak felszerelve, és ezeket csavarozom a rakétához a rakéta csapszegével, vagyis ez leszerelhető, és úgy már az is elfér!
Ez egy hozzászólás a(z) "A szétszerelhető rakétaállványom ( összeszerelve)" című tűzijáték képhez. |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Pedig jól ment, csak a képen nincs rajta az orrkúp, egyébként minden pontosan van kimérve, az átmérőhöz van viszonyítva a magasság, és a szárnyak területe is képlet alapján lett meghatározva...
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Opsz, elírtam, stabilat akartam instabil helyett!
Tehát egész jól bírja a "gyűrődést"
Természetesen ez a kezdetleges "verzió" még továbbfejlesztem, és nem borult fel.......................
(Azért hatalmas rakétával még nem próbáltam.........
És ha rokon megkérdezi, minek viszek táskát, vagy szatyrot, vagy hogy mi van a kezembe?!
Ez egy hozzászólás a(z) "A szétszerelhető rakétaállványom ( összeszerelve)" című tűzijáték képhez. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Én csak azt nem értem hogy miért kell zsebben kivinni a rétre? Mért em lehet egy erősebbet, stabilabbat kivinni a kezedben vagy egy szatyorba avgy bármi másba?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470526
Látogatók ma: 146
|