592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát öreg valamit nagyon félre néztél
a spolok egy 75mm hez nagyából 2-3 sec között mozognak de ez nem tom......
szerintem a tömörítéssel volt a hiba forrása. egy vízüveges papír csőbe 2-3 cm es jól tömörítet bp legyen kb 1sec/cm égéssel és akkor jó.a és a bp fölé meg gran BP hogy belője a bombi közé.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

435 db. hozzászólás
149 pont
     Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Hát mi meg sajna nem láttuk mindezt Lacyval mert jól elkéstünk!Majd legközelebb hátha nem vidin kell ilyet megnéznem.Grat col.
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Ja, az télleg durva volt amikor ott recsegtek a 6- és a 7"-os bombiknál.... 
Am Ladis az a pokróc nem azért volt rajta, hogy a visco ne kapjon párát?
5*
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
le volt az takarva, de ha épp rajta bont egy olyan bombi, akkor nem biztos hogy a letakarás elég. Amúgy meg volt ott minden, nemcsak a bombik, hátizsákok hkabátok, lehet még a két ásó is ott volt ezt nem tudok... |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
azért elég kicsi volt az esélye ennek. Am, nem crossette volt, hanem 30 millis crackling Flowers bombik. Csak én barom megakartam erősíteni az alsó zárásként használt bentonitot 2K-s műgyantával. Ezzel nem is lett volna baj, csak a rohadék beszívódott a visco.-ba és szarrá lelassította az égését. Ezért bontott a java a földön
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Hehe.. azért a csonkolás elég irreálisan hangzik de kitudja.. ha acél pengék is voltak a csilagok között akkor elképzelhetö bár kétlem. Ja és ezek ha jól emléxem 10 méterre se voltak az 5-6-7" os vetöcsövektöl és ott nem ált senki.
De szerencsére nem lett gond, na meg mondjuk ha letakartuk volna valamivel akkor parázni se kellett volna. na off
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
abszolút rohadtszép volt egyetlen probléma hogy egy crosette a kezemben bontott... a kamerám ki is kapcsolt tőle, nincs is meg emiatt a felvétel erről a telepről. Eléggé beszartam hogy elbaszódott, de hál istennek már csak egy apró olvadásnyom őrzi az emlékét 
LAdisről annyit, hogy kurvára igaza volt... ha ott egyik bomba beindul, akkor a közelében állók között lett volna egykét csonkolás, vagy ha az nem is de dobhártyaszakadás biztos, szal szerintem jogos volt az ordítás
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
osztom a véleményt, nagyon szépre sikeredett! Bár akadtak problémák mikor elkezdtek támadni a crosettek, de már úgyis pont kezdtem megszokni, mert elég sok visszaeső csillag volt úgy az egész ppp-n.
Ladisrol meg annyit, hogy kurvára igaza volt... ha akármelyik bomba ott beindul akkor a környéken állók körében lett volna egykét csonkolás, vagy legalábbis dobhártyaszakadás, szóval jogos az ordítás..! |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Szép volt nagyon. Pár bomba rossz helyen bontott de egy telepnél ez nem gáz. A titánnal nem spóroltál...20%...
Veréb látta nagyon kőzelröl a titános szikrákat amikor rá esett egy comet
Szép munka volt grat col.
Ladis egy kicsit beparáztál a 130 as máltai után és a telep után is soha nem felejtem el ahogy mindenkit túlvisitottál h "ne menjetek oda fel fog ROBBANNI"
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Na igen gyönyörű volt, az egyszer fix... 
Am. meg a telep végén állt meg bennem az ütő, mikor az összes szikra ráesett a 6 & 7 colosaimra, na meg a többi bombára a földön, aszittem basszus, h. elszáll az egész, azért hallatszódik a végén, h. üvöltök mint az őrült, de hát hál' Istennek nem gyulladt be semmi... 
Grat. mester...! 
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Állati szépek voltak azok a Ti-s crosette-k meg acometek(gondolom azok voltak )
A végén azthittem hogy valami bombi hirtelen kilövődik...de nem
De ez is gyönyörű volt
5* természetesen
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Gyönyörű! Hány lövéses volt? Egy páncéltankra elegendő titánium lehetett benne
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Hát, na minőség. Azéért nagyon szörnyű, hogy mennyit ront a konvertálás.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470501
Látogatók ma: 121
|