1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
hát egy kevés fel oldódot szerintem még vagy 5nap legalábis adig várok és mihez hasonlítsam a készítményemet vagyos mijen nek kell lenie a fojásnak olyan mint a vízüveg vagy a víz
Ez egy hozzászólás a(z) "NC lakk" című blogbejegyzéshez. |
|
|
176 db. hozzászólás
96 pont
Hobbista
2007.12.15.
tag |
Tudom ez a hobbim, amúgy meg azért mert hobbista vagyok.
Bocs
Ez egy hozzászólás a(z) "Szívás" című blogbejegyzéshez. |
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Sorry vagyok, de sajnos neki volt igaza. Mi az, hogy osztod a nem létező észt? Már megbocsáss, de egy 12 éves gyerek az még GYEREK. Közel sem rendelkezik megfelelő mennyiségű információval az anyagokról, a biztonság fogalmával és semmit sem ért ezekhez a dolgokhoz. 12 évesen az ember nagy robbanásokat meg lángokat akar látni, de nem tudja, hogy ezeket hogyan lehet előállítani.
Marad az örök megoldás: gyufa. Egy doboz gyufa, lekapar, meggyújt --->hú de jó.
két doboz gyufa, lekapar, meggyújt ----> nahát, ez mégjobb
Na ilyenkor kezd gondolkodni a gyerek, ha két doboz gyufa ilyen jó volt, akkor ha 10 dobozzal veszek, akkor mi lesz????
Megveszi a 10 doboz gyufát, te osztod neki az észt, hogy így kell meg úgy kell és bekövetkezik a baj. A gyerek meg akarja őrölni a gyufát és egyszer csak begyullad. A gyerek megijed, elkezd sírni és elrohan. Rossz esetben még lakástüzet is előidéz.
Persze ki lesz a hibás? Persze, hogy te, mert te adtál neki ötleteket és buzdítottad arra, hogy elkezdjen valamit gyártani. Lehet, hogy ő akart taposóaknát csinálni, de ebben te segítkeztél neki és a bíróságon csak ez számít. A 12 éves gyerek nem büntethető, de te már elvileg az vagy (ha nem, az sem akadály, mert a szüleid mehetnek a bíróságra helyetted).
Nagyon jól tette az a "beképzelt gyerek", hogy beszélt veled. Neki valószínüleg már benőtt a feje lágya és tisztában van a pirotechnika veszélyeivel, következményeivel.
//Egy tipp: ne oktass senkit se, amíg nem tudsz legalább annyit, hogy itt is valami nagyonhasznosat hozzá tudj szólni a témákhoz.
Ez egy hozzászólás a(z) "Hül.... gyerek" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
ismerős a helyzet.....
Ez egy hozzászólás a(z) "Hül.... gyerek" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
szar ügy de a cucaidat rámhagyhatod
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Hát azt hogy ott lennék vele úgy értettem hogy ha az anyja ráront én az anyjának odaordibálnám hogy ha neki ez az élete kedvenc dolga akkor hadd csinálja,ha meg elveszik az anyagait és megpróbálja valami nem kipróbált anyaggal helyettesíteni abból lehet a baj,amúgy makrai mindig csak szivatni akar,neki ez a hobbija
|
|
176 db. hozzászólás
96 pont
Hobbista
2007.12.15.
tag |
Mi ez a nagy együttérzés?Sajnállak én is, meg minden, de "bárcsak ott lehetnék veled" ez egy kicsit erős.Nekem nincsenek ferde hajlamaim, remélem neked se.Szijjaa
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Nagyon sajnállak ,bárcsak ott lehetnék veled,mindent megoldanánk
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
istenem apám le ment és találkozot anyámal vajon anyám mikor böki ki hogy engem gyepáljon meg mert talált valamit
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
bárcsak lene egy olyan kapsla ami stimulálná az agyselyteket és valaki utálja a pyrót és aval szivat minket akkor megfogjuk az italába dobnánk egyet aszt ő is haver lene
Ez egy hozzászólás a(z) "A legjobb recept" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
már próbáltam megszívtam apám fel rotálta a kertet mikor meg a kinti padlásba dugtam nekik pont akkor kellet felmeni oda álandóan ahova dugom valahogy mindig észre veszik lehet hogy valahol nyomkövetőt rejtetek és most is rejtet kamerán keresztül figyelnek kezdek egy kicsit üldözési mániás leni
de anyám már nem telefonál és apám sem alszik viszont edig egyokse látot kiványcsi lenék mi lene ha lemegyek és anyám észre vesz
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Nagyon sajnállak ,szerintem áss valami gödröt a kertetekbe,tegyél rá egy fűvel betakart csapóajtót és tedd bele a cuccaidat,szívesen ott lennék most veled
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
jah nekem is az lesz az lső dolgom hogy ha mglesz a házam építek hozá egy melék épületet amit majd elkeresztelek pyrokammrának
hát lácik hogy ez az év nem az én évem talán majd a 2009 de ma megkaptam a személyimet
|
|
264 db. hozzászólás
119 pont
Hobbista
2007.12.28.
tag |
Veled vagyunk. Honnan éreznek rá a szülők, hogy pont az ágy alatt vannak a cuccok?. Fiamnak én fogom megvenni az összes cuccot, az biztos.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605117
Látogatók ma: 6
|