A másodperc ajánlata: Royal 4800 Ft
792 db. hozzászólás
531 pont
Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
Ezt a szöveget most leírtam kétszer: egyszer rendesen megfogalmazva, aztán direkt átjavítottam úgy, hogy ne legyen könnyű elolvasni! Kérem, hogy azok akik nem használnak írásjeleket, olvassák el mind a kettőt, hogy lássák a különbséget!
--------------------------------------
Írásjelek nélkül, formázás nélkül, végig kisbetűkkel:
miért nem használsz soha írásjeleket sokkal jobb olvashatóbb lenne tőle a szöveg az ilyeneket szoktam mindig lepontozni mert szerintem jelentősen rontják az oldal színvonalát és nem lenne vele sokkal több munka ha rendesen megfogalmaznád az sem ártana ha néha közben entert nyomnál amúgy meg mi értelme van annak hogy 2-3 hónap alatt írsz vagy 1000 hozzászólást aminek a 95%a fölösleges nélkülözhető sokkal jobb lenne ha írtál volna 100at aminek viszont értelme van vagy jó érzés nagy számokat látni magad mellett azt gondolod hogy ettől több leszel vagy attól ha nagyobb a rangod ahhoz viszont még csillagok is kellenének
---------------------------------------
Rendesen formázva:
Miért nem használsz soha írásjeleket? Sokkal jobb, olvashatóbb lenne tőle a szöveg! Az ilyeneket szoktam mindig lepontozni, mert szerintem jelentősen rontják az oldal színvonalát. És nem lenne vele sokkal több munka, ha rendesen megfogalmaznád. Az sem ártana, ha néha közben entert nyomnál.
Amúgy meg mi értelme van annak, hogy 2-3 hónap alatt írsz vagy 1000 hozzászólást, aminek a 95%-a fölösleges, nélkülözhető? Sokkal jobb lenne, ha írtál volna 100-at, aminek viszont értelme van. Vagy jó érzés nagy számokat látni magad mellett, azt gondolod, hogy ettől több leszel? Vagy attól, ha nagyobb a rangod? Ahhoz viszont még csillagok is kellenének.
Ez egy hozzászólás a(z) "Suli" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
nekem csak az tetszet mikor én oktatam ki egy kicsit
ő mondja hogy -250fokos a nitrogén aszt még ő volt fizika és kémia tanár
|
|
303 db. hozzászólás
71 pont
Hobbista
2007.12.31.
tag |
hát igen az egyszerű embernek ez is megteszi
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
A hülye kifejezés egyedül a te hozzászólásodban szerepel, de ott 4x.
A hozzászólásomat ha figyelmesen olvsatad volna, akkor tudnád, hogy nem tekintrek senkit se hülyének, maximum tudatlannak.
<< Már megbocsáss, de egy 12 éves gyerek az még GYEREK. Közel sem rendelkezik megfelelő mennyiségű információval az anyagokról, a biztonság fogalmával és semmit sem ért ezekhez a dolgokhoz. 12 évesen az ember nagy robbanásokat meg lángokat akar látni, de nem tudja, hogy ezeket hogyan lehet előállítani. >>
Nagyjából ez volt a legsértőbb dolog amit írtam. Amúgy nem kell magadra venni, mert természetesen nem rólad van szó. Egy olyan gyerekről van jelen esetben szó aki nem tud semmit se a pirotechnikáról és csak robbantani akar egy nagyot. Ezekből születik a legtöbb baleset. Nem olvasnak utána megfelelőképpen és bevállalják a nagy durrt. Sok anyagot felhalmoznak és egyszer csak láss csodát magától beindul. Te már rendelkezel valamennyi tudással és akármennyire is fiatal vagy te már nagyjából tudod, hogy mire vagy képes és mit tudsz megcsinálni még biztonságos keretek között.
Ez egy hozzászólás a(z) "Hül.... gyerek" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #1899
|
|
|
42 db. hozzászólás
56 pont
Zöldfülű
2008.01.09.
tag |
én is szoktam néha begyujtani a kazánt. Multkor benzint , olajlámpa folyadékot meg natur olajat önöttem be és vártam egy kicsit majd gyufát bepöckölni és bazi nagy láng ki, ajtot is kinicstotta 5 méterrel odébb. Sok sikert.
Ez egy hozzászólás a(z) "Szívás" című blogbejegyzéshez. |
|
|
524 db. hozzászólás
78 pont
Piromán
2007.12.01.
tag |
Akkor hajrá!!!!!!!!!!
|
|
250 db. hozzászólás
8 pont
Piromán
2007.11.12.
tag |
csináld amit itt írtak neked
Ez egy hozzászólás a(z) "Hül.... gyerek" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
nah megycsináltam pár tesztet az nc lakkal készült alu flash csilagomal és még egy kicsit fiomítani kell rajta tehát még vagy 1 hétig hagyom oldódni a lasztikat
Ez egy hozzászólás a(z) "NC lakk" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
nah ma muter fel jöt aszt takaríhatam mindent le hordtam a pincébe a töbi elkobzot cuchoz de a legfontosab dolgokat eldugtam jó hejre mikor egy kevés benzint meg akartam semísíteni amikor nem hitem hogy az benzin volt mert mikor először gyújtogatam nem lobant be hát most kinyitotam az üveget aszt bele a kazánba puf egy böl 2m -es léng kicsapot nah jóvan hajam nem éget le "megint"
eszt megúsztam bár még nem tudom hogy mit fog szolni faterom ha a szeme elé kerülök
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
nah most jön a nagy dolog megkutyulom az nc lakkomat egy kis csilag anyagban és ha jó akkor minden zsír
Ez egy hozzászólás a(z) "NC lakk" című blogbejegyzéshez. |
|
|
250 db. hozzászólás
8 pont
Piromán
2007.11.12.
tag |
csak tájékotatlak h nem caps lock-al írtam hanem shift-el
Ez egy hozzászólás a(z) "..." című blogbejegyzéshez. |
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
nekem csak 1 haverom van aszt felfogadtam segédnek ő segít egy két veszéjtelen munkában mint pl: a vetőcsöves bomba héjek gyártásában meg ijenek aki meg jön oda hogy csináljak neki bombát meg hogy hogyan csináljon lőport aszt elküldöm a gányba vagy a kémia tanáromhoz aki faszán leszidja hogy mit is képzel magárol hogy ő ijet akar csinálni és így nem engem basznak le akinek egy szer megszorongatja a gojóit hogy a zsebhokizástól is elmegy a kedvük
azonkívül én minden dolgot szinte bizalmads informálció ként kezelek talán azért ál még az iskola mert nem udják hogyan csináljanak anfot azok a fanatikus barmok
Ez egy hozzászólás a(z) "Hül.... gyerek" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1111 db. hozzászólás
58 pont
Haladó
2007.11.20.
tag |
Hehe még élek anyámmeste me sem szólalt várt a nagy alkalomra de amikor regelt mentem a suliba na akkor kinyitota a száját elmondta de nem emlékszem rá pontosan hogy mit mindot de megnészetm egyenlőre senki nem nyúlt az ágyamhoz
de szerintem egy jó ideig meghúzom magam ésnem kezdek nagyob dolgokba és én nem vagyok buzi és nem nagyon szeretem azokat akik háturlól támadnak mint a partizánik
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605116
Látogatók ma: 5
|