10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.30.
tag |
Az az érzésem, hogy nekem nem kálium-klorátot adtak a gyógyszertárban, hanem kálium-kloridot, pedig a számlán jól szerepel, csak gondolom vki hülye keverte ki..
Azt nem hiszem el, hogy gázlángba tartva a cukrot és a kálium-klorátot, annyi lenne az egész, hogy a cukor karamellizálódik és slussz-passz. Előzmény: #8698
|
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.30.
tag |
Az hogy létezik, hogy a kálium-klorát+cukor por keveréke nekem meg se gyullad. Illetve hogy a hevesen reagáló kálium-klorát port beledobva gázlángba éppenhogy ad egy minimális füstöt? |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
De tudod Gabtech,a műanyag egy "spesziális" füstelegy,amit még maga Irinyi "apánk" sem talált fel!
az biztos,h a műanyag rohadt büdös,de másra nem jó...
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Én,mint a "gyufa szakértője" azt tanácsolom,inkább hagyd ki belőle a gyufa+aluport...Én pl aluporral "gyorsítom" a gyufapor égését,és elképzelheted,mi történik,ha keverés közben beindul a cucc...én nem sajnálom rá a gyufákat,én már "nagyüzemben" termelem a gyufacuccot...ezért inkább kinnt tárolom(tisztára,mintha egy pokolgép lenne ) de biztos,ami biztos...ígyis előfordult már,h beindult pár grammocska Dawee-féle gyufaelegy,csak a szerencsének köszönhetem,h nem égtem össze...azóta még körültekintőbb vagyok
a gyufa legyen veled!
|
|
305 db. hozzászólás
34 pont
Piromán
2008.06.22.
tag |
ÉS mitől kéne égni? Tudtommal sem a kockacukor sem a hamu nem ég. Rosszul tudom???
|
|
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.28.
tag |
jah...bár a terroristanövendékeknek elég xl benzin és xkg. ammonium-nitrate!!!
// Arányokat nem írunk! Föleg HE arányt! Ne kelljen többszőr figyelmeztetni! // [mod. Gabtech[
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
mondom, hogy nagyerejű, és plastic-nak is használható, míg nedves, de meg kell várni míg kiszárad, de biztos, hogy a TNT-t, a C4-et meg a többi katonai petkót sem a konyhában készíti a nagyi
hát igen, az aluportól meg aztán végképp halálos, de NEM A TERRORISTA-NÖVENDÉKEKNEK ÍRKÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.28.
tag |
egyetértek...ez nem gyújtózsinór (kanóc)hanem egy öngyilkos megoldás pyrotechnikai felszerelés garantált elcseszésére. pillanatok alatt beég az egész vagy nem ég...semennyire...viszont ha ég akkorakkora lánggal, hogy az egész cuccot pl.: rakétát felgyújtja...Mindig olyan recepteket kéne csak beírni, amit kipróbált aki írja...
|
|
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.28.
tag |
jó a recept... ha valamivel több pingponglabdát használsz akkor zselé szerű pasztát kapsz(elvileg) ezt összegyúrhatod gy.zs.-vel és megvárhatod amíg keményebb lesz...gyújsd meg és fuss...nagyon!
Ez egy hozzászólás a(z) "NC-lakk" című tűzijáték recepthez. |
|
|
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.28.
tag |
Gy.I.K. ,kereső...ezeket használd ne minket ember!
|
|
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.28.
tag |
olvastam a bejegyzéseket...ez egy mini vulkán receptje...jómagam is ezt használom, ha pillanatok alatt össze kell raknom valamit, mert valakit érdekel miket csinálok. a cellux golyó egy pillanat alatt elolvad...vagy,ha mégsem akkor talán bedugaszolja a lukat és az egész egy kisebb effektre hasonlít...
amúgy azt kihagytad, hogy az egészet körbe kell tekerni celluxal...
jó pyro-t
|
|
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.08.28.
tag |
érdekes...bár a gyufaméregtől veszélyes lehet...a mozsárban a gyufaméreg "őrlés" közben könnyen gyulladhat...és az szénporral-főleg, ha kering a levegőben- és a KNO3 begyullag így együtt hááát...nem szívesen lennék egy ilyen helyzetben és nem azért, mert féltem a szemöldököm...hanem azért, mert szeretnék még jövőt magamnak...úgyhogy...ha nem vagy elég tapsztalt és nem elég fejlett a műhelyed, akkor ezt az elegyet inkább hanyagold!...de ha elég "jó" vagy akkor hajrá! végül is...a mi "fajunk" válalja a kockázatot xD!!!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605141
Látogatók ma: 30
|