393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Mert flash port tisztán nem használunk kidobónak...
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Iylen velem is előfordult már,a kezdetek kezdetén...akkor nem ment elég magasra a bombetta,és a földön bontott...akkorát szólt,a környéken az összes kutya elkezdett ugatni
Am énis szigszallagot használok a kupakbombettáimhoz,és szerintem tökéletes erre a célra. Nekem is mániám megerősíteni a vetőcsövet 1-2 sor szigszalaggal,csak a biztonság kedvéért
|
|
51 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.10.09.
kitiltott |
De ha van otthon flash porod akkor minek fütyülő por
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
A "fütyülő" por (Whistle mix) kis bombettáknál jó kidobónak és ha a gyzst BP-vel bevonod gyújt is.
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Hát az tuti hogy a szigszalag a legjobb ha a hanghatás a lényeg,mert a szigszalag nehezen szakad és k..vanagy a hangja.de ha szomszédaid vannak akkor nem ajánlom ..egyszer én is bedőltem ennek alig tettem az 5 grammos aluflashes petimre egy kevest,épp hogy betakárta,mondom magamba,ez ugy se fog nagyot szólni,azt akkorát szoolt hogy apám majd meg ölt
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
nem tévedsz
valóban több részes lesz (körülbelül 5 vagy 6), mert annyi dolgot fogok írni hozzá, hogy 1 receptnek túl sok lenne, igaz kicsit jobban is csoportosíthattam volna, de az iskolából írtam és már kicsengettek mire befejeztem volna.
|
|
51 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.10.09.
kitiltott |
Én mútkor mert nem volt itthon szódabikarbóna ezért lisztet raktam bele és úgyis működött (Két evőkanál cukorhoz egy evőkanál lisztet tetem) de külömbe jó recept
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605141
Látogatók ma: 30
|