8 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.12.28.
tag |
Az a baj, hogy nemtaláltam hozzá olyat, ahol leírják hogy pontosan milyen ARÁNY-ban(és nem tömegarányben) kell keverni a kettőt pl. megtudná valaki mondani? égő mangálium(mg+al ötvözet)mal az a baj, hogy nemigazán tudom odalent meggyújtani(legalábbis a KUM hegyezpt), csak úgy sikerült meggyújtanom, hogyha pár percig a gáz lángjába tartottam. Előzmény: #8934
|
|
|
78 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.11.29.
tag |
egy csillagszóró tökéletesen begyújtja és tök nagy a füstje
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
78 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.11.29.
tag |
Figyelj Apocalypt
szerintem mindenki alapból tudja hogy a kno-ót össze kell darálni
amúgy a parafin minek bele mert nekem anélkül is tökéletesen működött anélkül is
|
|

393 db. hozzászólás
62 pont
 Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
jajaja ez nagyjából stimmel... Poénnak el is megy, de fontos dolgokat kihagytál:
Pl: A KNO3 és a cukor megdarálása. ez nagyon fontos elme a dolognak. ÉS a sújhoz képest 33,3%-os parafintartalom is lemaradt... (megjegyzem: a 6:5 arány jobb).
|
|

196 db. hozzászólás
21 pont
   Hobbista
2008.11.17.
tag |
Örülök, hogy itt is megvan a kupakbombetta receptje!
|
|
10 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.12.06.
kitiltott |
Kezdőknek!A NITROLAKK VESZÉLYES ANYAG VIGYÁZATOK VELE!!
|
|
8 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.12.28.
tag |
Helló!!
Ma voltam a boltban, és vettem vörös vasoxidport(vörös dobozba, egy kilót, hatszázötven forint, vasoxid vörös porfesték). összekevertem sirius ezüstporral, próbáltam gyújtani csillagszóróval, de semmi. Milyen arányba kell pontosan összekeverni hogy jó termitet kapjunk? ja és hogy tudnám kimérni rendesen, mivel nincsen sajnos mérlegem.... előre is köszi a választ! |
|
|

152 db. hozzászólás
23 pont
   Hobbista
2008.09.17.
tag |
pyro_man :
(szeríntem olvazsd át az oldalszabályzatot)
És elősszőr ne ide hanem a keresőbe nézd meg
Ha utánna nem megy akkor ne ide hanem a beszerzési topcba írd
mert ez a "receptek" címü topic és a te kérdésd nem nagyon illik ebbe a topcba... |
|
|
2 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.12.13.
tag |
hello!
én 1 kezdő pyromániás vok és nem tok bezserezni olyan anyagokan mint a lőpor meg ilyenek. azt szeretném tőletek kérni h írjatok le nekem olyan anyagokat amiket könnyen be lehet szerezni (olcsóak) sé hatásosak.
előre is kössz! lali |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.13.
kitiltott |
###
// Ehhez már pofa kell. Gabtech kétszer is leírta, hogy vagy nézd meg Pyromaster oldalát, vagy használd a keresőt. Namost rögtön ez után kérdezel egy ilyet? A Pyrocenter egy alap értelmi szinttel rendelkező olvasóknak szól, nem értelmi fogyatékosok felzárkóztató fóruma. Lehet, hogy ez egy kicsit erős, de örülhetsz, hogy nem tiltottalak ki azonnal. (Ne szokj hozzá.) [Mod. Rock.] // |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.13.
kitiltott |
Magyarul csak szeretném tudni az ilyeneket
pl: hogyha jol elszigetelünk valamit és belsejébe puskapor stb robbano anyag és ha elvan szigetelve akkor hogy is gyujtsam meg meg stb stb |
|
|
3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.13.
kitiltott |
Szevasztok!
öhm...nah szóval még kezdó vagyok ilyen Bomba meg ilyenek terén és Nagyon szeretném ha valaki elmagyarázná nekem Pls:D
ha valaki segitene akkor majd megadnám az msn-em.:D
És persze nem terrorista célra szeretném ezeket megtanulni 
// http://pyromaster.extra.hu , egyéb oldalak, kereső, oldalszabályzat, Gy.I.K. és nem utolsó sorban tűzijáték kisszótár!!! // [mod. Gabtech] |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470512
Látogatók ma: 132
|