20 db. hozzászólás
9 pont
Zöldfülű
2007.12.27.
tag |
Most hogy látom ezt én már próbáltam RITKA NAGY SZERENCSE kell ahhoz hogy ez a cucc működjön :D Plusz nem árt jó messzire menni tőle mert ha eccer kilövi akkor sosem tod merre megy
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
176 db. hozzászólás
95 pont
Piromán
2007.08.27.
tag |
LooooL enél még az ovsok is jobbat csinálnak
|
|
15 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.09.22.
tag |
Akinek nem tetszik a KClO3 kivonása gyufákból, elő is lehet állítani, erre két módszert ismerek.
1. forró KCl oldat elektrolízise
2. forró klórgáz átbugyborékoltatása KOH oldaton
sajnos egyik sem kivitelezhető otthon, mivel mindkét reakciónál fejlődik klór, ami meg igen büdi és mérgező.
Legjobb amúgy KNO3at használni mert az jóval könnyebben beszerezhető a KClO3nál.
további minden jót
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
azt se értem hogy került be
|
|
15 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.09.22.
tag |
amúgy bármikor szívesen elbeszélgetek veled a kémiáról.
És nem kéne leszólni a másikat, pláne hogy sztem nem írtam semmi helytelen dolgot. Olvasd már végig mennyi bődületes szar recept van itt... öntsd le benzinnel a spárgát és kész a kanóc meg ehhez hasonlóak.
Miért pont nekem kell beszólni?
|
|
15 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.09.22.
tag |
kedves Fireman612, ha nem tetszik a recept ne olvasd el ilyen marha egyszerű, igen konkrét receptet most direkt nem tettem közzé hanem csak ÖTLETEKET.
Nem értenék a kémiához? Hát nem tudom szerintem többet töltök el laborokban mint sokan akik ide írkálnak meg olvassák a fórumokat.
Persze ha vmit hibásan írtam volna állok elébe, javítsatok ki.
|
|
524 db. hozzászólás
78 pont
Piromán
2007.12.01.
tag |
Oké,szerintem is,de a recept se marad sztem sokáig!
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. Előzmény: #8779
|
|
|
512 db. hozzászólás
136 pont
Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Pff ez hol egy recept??? A sok kezdő is legalább azt irja ide hogy "fogsz 2 doboz gyufát meg 3 petárdábol mindkét port"... Ez legalább receptnek néz ki noha semmi értelme sincs... Ezt sehova se kellet volna beírnod nemhogy a receptekhez...
Úgyérzem jobblessz ha nemnézegetem a recepteket, 95%-uknak semmi értelme nincs.
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Na szerintem hagyjuk abba az OFF-ot mert egy moderátor ránk szól!!...
|
|
524 db. hozzászólás
78 pont
Piromán
2007.12.01.
tag |
hát ilyen hülyeségeket még én sem írok,pedig tőlem is kitelnek ilyesmik,de akkor sem,még ha akarnám is.
Jah és az a "Ahhoz képest,hogy csak 11 éves vagyok!" nem tudom,hogy minek mondtad meg,de nem is az,hogy elmondtad,hanem,hogy ilyeneket írsz,meg igaza volt Fireman612 kollégának,hogy megtanulhatnál először a billentyűzeten írni,aztán esetleg használhatod gyakorlatban is,vagyis írhatsz a fórumba+egyebeket.Meg még a mondatvégi írásjeleket is jó lenne átgyakorolni,mert az is beletartozik egy mondatba!
De amíg nem tudod elválasztani a szavakat addig ne nagyon írjál valamit!Elárulok egy titkot: A kulcs a SPACE gomb!És már meg is lennénk!
További szép napot!
|
|
664 db. hozzászólás
297 pont
Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Ezt én PE kupakkal és csavarhúzóval csináltam, az is csöpög, ég, zümmög, büdös, minden ami kell.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605138
Látogatók ma: 27
|