708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Ettől már csak a tejgumi a jobb!
Annak fekete füstje van
Végül is..kezdőknek élmény
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
nekem ehhez hasonló volt az első pyrós élményem, én szívószállal és mindenféle hoszzúkás műanyagrúddal csináltam(na nem rosszra gondolni!!!), legjobb a hugom szempillaspiráljának dobozával volt, majd 10 percig égett, meg ilyen hülye hangot adtak a cseppek.
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
"Ahhoz kképest,hogy csak 11 éves vagyok!" Hát ezen szétröhögtem az agyamat!
Ilyet egy receptbe beírni...
Am nem gyors ez a gyújtózsinór egy kicsit?
Tehát nem kell azt megvariálni...ha házit akarsz,akkor szén+gyufapor,és kész
|
|
305 db. hozzászólás
34 pont
Piromán
2008.06.22.
tag |
Ilyet mi is csináltunk Csak arra kell vigyázni hogy ne legyen alatta semmi gyújékony mert a csöpögő, égő, olvadt müanyag mindent felgyújt pl.: Mezőket, paprírt, száraz füvet. És az se kellemes amikor a kezedre csöppen.
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
egyetértek.. én nem is nagyon tudtam értelmezni ezt az egészet.. amugy attól még, hogy 11 éves vagy tudhatsz jó gy.zs.-t amennyiben ez jó
|
|
512 db. hozzászólás
136 pont
Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Lehet hogy 11 éves vagy de az írással vannak még gondok...
Nem tudom milyen billentyűzeted van de az enyémen a szóköz a legnagyobb gomb hogy könnyű legyen eltalálni! Próbálkozz te is hátha összejön! Továbbá létezik vessző és pont karakter is de mivel ezek nem olyan gyakoriak kis gombjuk van viszont ettől még illene használni ezeket is! Hogy miért? Mert így legalább 3 szor el kell olvasni amit írtál hogy értsük mit akarsz mondani nekünk!
Jobb lenne itt elfelejteni ezt a chatelős, MSN ezős stílust! Itt nem csak tőmondatokban kéne fogalmazni!
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Ez vicces.. olyasmira szokott sikerülni mint valami lézerfegyver.. zurrog és kéken csöpög..
Füzérben megcsináltam.. bebenzineztem az alját a füzérnek és úgy gyújtottam.. nem lett az első tökéletes, de a második gyönyörű lett!
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Én is szoktam lőúni velük(szintén íjjal) amikor 6 éves voltam ezzel tüzijátékoltam szilveszterkor... meg a pesgősdugóba is bele lehet szúrtni és kilőni :D
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Nekem íjam van,és a nyílvessző elejére szoktam kötözgetni a csillagszórókat,és úgy lövöldözök vele(persze nem a kertben)
hát ja,lol,aki földbe szúrja a csillagszórót
|
|
393 db. hozzászólás
62 pont
Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
ha nem az egész hurkapálcát kened be és pl alufóliából csinálsz kézvédőt akkor tarthatü kézben... vagy kesztyűvel..végülis ki az az álat aki vesz a boltan egy 10db-s csillagszuórót és földbe szúrva édeti el???
hát komolyan mondom Beviz Elek ha valaki azt mondja ő földbeszúrja a boltit...
|
|
20 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.09.17.
tag |
Megosztanék veletek 1 új repeptet
Régen nagyon sokat szórakoztam azzal, hogy vettem 1 doboz sikolyt a boltban, szétszedtem őket, de úgy hogy csak a tégla színű vörös port tettem külön. ( Ez persze NEM ég) Morzsolgattam, és mikor láttam hogy téglás jön, azt 1 külön papírra tettem, és mikor fekete azt is. A fektét keverd össze a többivel ( a téglással nem, azt ki is buríthatod a kukába.). fogsz 1 alufóliát, beletöltöd a port, és a sikoly saját kanócát is beleteszed. jól megszorítod, és kész. gyújthatod. persze akármilyen folytás is jó :)
De vigyázz vele mert robban!! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605139
Látogatók ma: 28
|