512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Na ezt senki ne próbálja ki!! Az az ólom ott belül elpárolog, te beszívod a gőzét aztán kész is a nehézfémmérgezés! A hegesztőpálcán egyébként egyáltalán nem éghető anyag van, asszem kalcium-karbonát+alupor de nem biztos... Az nem fog égni neked. A grafittal meg annyit érsz el hogy az egész tök lassan fogy égni és ott lesz benne egy üreges garfit darab. Az elemi szén nem ég valami jól! A faszén sem "C" hanem ... evilblaze lapján le van írva, tessék utánnanézni!
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|

393 db. hozzászólás
62 pont
 Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Én valamit nem értek: Ennek mi értelme van?
|
|
78 db. hozzászólás
123 pont
    Zöldfülű
2008.12.13.
tag |
http://pyrocenter.hu/receptek/receptek.php?open=30
http://pyrocenter.hu/receptek/receptek.php?open=113
Üdv!
Tegnap megcsináltam mind2 recepetet de egyik sem műxik valami jól:S
A kno3-as vattás típus többsége be sem indul csak olvad a salétrom és sziszeg elvétve egy kis önálló izzásba kezd de nem gyullad be.A vattából még nedvesen hengereket formáztam így készítettem el. Mi lehet a baja?
A cukor+kno3+zsepi már jobban működik de ez sem akar begyulladni csak izzik. Nem tudom, hogy így képes-e begyújtani pl a szárazon összekevert candy-t.A salétrom fröcsög rendesen belőle lehet h nem 60:40 kéne csinálni hanem kevesebb?
vmi tipp h hogyan javíthatnám a minőségét? |
|
|
63 db. hozzászólás
4 pont
 Tud valamit
2008.08.24.
kitiltott |
Ezt ma próbáltam ki állvánnyal semmi sem lett
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
figy, előbb gondoldd meg mit írsz. a hegesztőpálca bevonata égne? Akkor attól az 1500-1800 foktól, ami hegesztés közben keletkezik, nem gyulladna meg? Előbb gondolkozz, azután írj. attól, hogy szürke-szürke, nem ugyanaz az összetétel
|
|
9 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.12.09.
tag |
hátt én nemtom...azér kössz
amugy igen gyufás volt....
nah további jó pyrozást--->ja és ne gyújtsátok fel a házat |
|
|
9 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.12.09.
tag |
hellotok!!namost küldtem egy receptet,az várhatóan mikor jelenik meg??mert semmi olyat nem írtam bele,amit nem lehet...szoval ugy naggyából mikorra várható??vagy ez mindig változik??a választ előre is kössz |
|
|

708 db. hozzászólás
176 pont
    Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Nem akarom leszólni a recept íróját,de akkor már tökmindegy,ha megveszel egy vetőcsövest,vagy egy csillagágyút..végülis mire a hozzávalókat megveszed,majdcsak ottvagy....
És ez a "szedd ki ebből,rakd ebbe" recept még nem teszi "piróssá" az embert...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 5
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470526
Látogatók ma: 146
|