1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
1., NeoModus nevű tag van már a pyrocenteren.
2., Alig várom, hogy összezavarodj a hazugságaid miatt.
3., Ha be tudtál lépni addig, hogy beírd, hogy ezt most más használja, akkor tudtál volna új jelszavat igényelni, és máris megoldottuk volna a problémát.
4., Gondolom azért akarsz újat csináénmi, mert el akarod tuntetni azt a fekete csillagot a neved mellől.
Végül: Elég gáz vagy gyerek.!
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
11 db. hozzászólás
1 pont
Zöldfülű
2008.12.11.
tag |
Kicsit kutattam és rájöttem hogy valaki rájött a jelszavamra és most ő is használgatja,ezérti innentől NeoModus néven leszek ismert!
|
|
11 db. hozzászólás
1 pont
Zöldfülű
2008.12.11.
tag |
Már bocsi haver de azt hogy a gyufaszál végén foszfor vanazt a szüleimtűl hallottam.Másrészt pedig a keresztapámmal voltunk romániában síjelni 2 hétre, és abban biztos lehetsz hogy ez alatt az idő alet én nem tudtam semmiféle számítógép közelébe férkőzni.Így hát a szüleimre és az öcsémre maradt a kis jelszavas noteszem és a számítógép.Amúgy 3 napja jöttem haza, ÉS ÖRÜLNÉK NEKI HA LESZÁLLNÁTOK RÓAM!!!!!!!
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. Előzmény: #8980
|
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Ez a reci télleg annyira szar,mint amennyire hülyeség!Veszélyes is lehet,és semmi értelme!A gyufa fején nem is foszfor van!!Ha meg a gyufásdobozról akarod lekeparni akkor egy ilyen kis szar telephez rendelhetsz egy vagon gyufát!Én 20 perc alatt csinálok 30 papírcsövet,bekötöm és megtöltöm őket !Ez a recept még időigényes is én nem is biztos hogy begyullad.Ja és robinson,lehet hogy a csillagszóró magába szarul gyullad de por formájában a visco simán gyújtja!Régen én is csináltam vagy 10 csillagszórós raksit,némelyik repült 2 métert de a gyújtással nenm volt gond!!Ettől függetlenül ezt a recit senki se merje megcsinálni!!!Életveszéjes hülyeség!!!!!!Ja és szrintem csak mikor látta hogy nem teccik nekünj akkor kitalálta hogy neki a tesójha írta.NE már ez már olyan régi alibi hogy a tesó.....
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Ejj, ejj. Nem szép dolog hazudni. Egy picit átlátszó a történeted, mert ha annyira vágnád a pirót, akkor tudnád, hogy a gyufa végén nem foszfor van. Erről ennyit.
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.23.
kitiltott |
Szia!Mi az a vízüveg? Szia
// Használd a keresőt és olvasd el az oldalszabályzatot! Következő figyelmeztetésnél ki leszel tiltva! // [mod. Gabtech]
|
|
78 db. hozzászólás
123 pont
Zöldfülű
2008.12.13.
tag |
Üdv!
KNO3 mennyire bomlik amikor vízben oldva cukorral együtt forralom el belőle a vizet? Azt olvastam forráspont alatt 400C-on elbomlik de sztem ilyenkor még csak 100C körül lehet mert a víz forr
arra lennék kíváncsi h ilyenkor mennyire bomlik és mire? nitrogén-dioxid és oxigén keletkezk? vagy az csak a vízgőz volt amikor csináltam? Legutóbb sok lett a víz úgyhogy sokáig kellett mellette állni és egy kicsit nem sokáig fájt a fejem utána. Ezért akarom tudni, hogy ilyenkor bomlik-e mérgező gázokra vagy csak magasabb hőmérsékleten? |
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.25.
tag |
Szerintem is szar!mégha puskaporral lenne....Mondjuk akkor is csak egy pukkanás lenne..szerintem ezt a receptet csak kitalálta.
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.11.09.
tag |
Ennek nem lehet szinezni a füstjét szerintem , neked hogyan sikerült?
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.11.09.
tag |
Hát ez nagyon buti
Ez olyan olcsó játék kreatív gyerekeknek de nagyon állat
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.11.09.
tag |
Nem rossz meg csináltam én is és elég szépet "pöffent"
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
ez granulált BP-nek semmiképpen nem jó, mivel a széntartalma nagyobb, ez lelassítja az égését és szikrákat szór(ami a parázsló szénpor)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|