68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Ha én kérnék MEK-et vagy PE-t, az nem feltétlenül a HE-hez kéne, hanem az a tudat, hogy nekem van ilyenem, tök elégedettséggel töltene el. |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
jóvan, nekem mindegy , akkor nem kell PE, lesz később, most még uccse kell.De igazad van Lizerd hogy addig lehet megunom, de sztem nem fogom. Nekell PE, fujj !!
starter, egyébként nem azt kérdeztem hogy lehet e kapni, hanem hogy mennyiért, mert itt a lakhelyem közelében sajnos nincs vegyszer bolt.
De mindegy is, mert mint mondtam nem igazán akarom magam felrobbantani, szal egyenlőre nem kell se PE se H2SO4, se HNO3.
Jó a pyro, nem kell HE. |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Számítógép-internet zsenik/megszállottak figyelem! Adott egy Vidanetes kábelnet amit lakáson bellül ketté szeretnék osztani egy NETGEAR RP614-es vezetékes biztonsági routerrel.
Beüzemelem a routert, majdnem minden OK, de van egy bibi. Egy pipa jelnek világítani kellene, hogy van kapcsolat, de nem világít ezáltal nem jön be egy oldal sem. Viszont a számítógép halózati beállításai jelzi, hogy van net, van IP cím, van minden, csak nem tudom használni. Valaki, aki nagyon érti ezeket a dolgokat kérem válaszoljon!
|
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Figy nem azon akadtam ki hogy PE-t rendelsz mert az annyira nem para leglább nem acetont akarsz abba simán belementem volna. Hanem azon a kéréseden hogy kérdezzem meg vegyszerboltban hogy lehet e' kapni kén és salétrom savat. Ez teljesen megmutatja mennyire nem vagy képben a dologgal és csak a netről összeszedett erősen hiányos ismereteid vannak. Ezért nem fogok neked rendelni PE-t világos ? |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na akkor most ezek tudják hogy miről beszélnek? Mert szerintem nem nagyon |
|
|
1097 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Na mit találtam? A kis primitív szarf@szúak.
LINK |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
ÁÁÁ, ezért nem mennék ki amerikába, meg úgy se hozhatnám haza , mert a helyszínen el kell használni, nem viheted még ott se sehova magaddal |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Csak után ne lepődj meg ha aranyos kis fekete kocsik lesznek a lakásod előtt :D |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Gyá, nem is tudtam, bár mondjuk Amerikában elmész egy opálbányába, elég egy személyi felmutatása, és annyi dinamitrudat veszel, amennyit akarsz, és higgyétek el, nem én találom ki... |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Nem kénsavra és salétromsavat egyik veszerboltban sem lehet kapni engedély nélkül erre nagyon vigyázni ugyanis nemcsak a robbanóanyagok készítésénél hanem a szintetikus drogok készítésénél is fontos anyagok ezek. Viszont könnyen kilehet kerülni ezeket a szabályokat most nem írok magyar példát de pl Amerikában tömény kénsavat lehet kapni "lIquid Fire" néven ott lefolyó tisztításra használják. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605120
Látogatók ma: 9
|