138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Az erithritol nem műanyag a butánnak a 4 értékű alkoholja (minden szénen 1 OH csoport) ezt édesítőszerként használják. De inkább én úgy fogalmaznék hogyha ügyes vagy megédesítheti a napodat de ötleteket nem adnék szívesen mert ha valakit annyira érdekel megtalálja |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
azt jó lenne ha szereznél, mer asszem PVC oldáshoz kiváló, tehát csillagokba hasznos dolog. |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Pyrostarter, csak szeretném tudni,hogy mi az az Erithritol,ésmire kell neked?? És ugye a METIL-etil-keton a műanyaggyártáshoz kell, és van mifelénk egy ilyen gyár, és majd megkérdem tőlük, hogy vehetek-e.
|
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Ok az árak ott vannak azzal nincs probléma szerintem. Monnyuk én majd beszélni is akarok a formával mert van pár cucc amit neki kéne beszereznie mert nincs rajta a listán pl Erithritol |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
ezt az oldalt én is néztem , de ki kéne silabizálni, hogy hogy is kell rendelni, meg az árakat sem lenne rossz ha meg tudnánk nézni.
Küldök mingyá egy mailt. |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
http://czort.cba.pl/cennikeng.htm Én innen rendelnék már mások is rendeltek innen és azt mondtak korrekt valamit olcsó is. |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Hát sztem az bajos lesz,de talán én tudok egy csávót aki beszél csehül, majd megkérdem tőle. Remélem a vegyszerboltban is árulnak ott fémporokat, vagy nem |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
egy cseh vagy lenygel vegyszerboltból, konkrétan még nem tudom, de starternek lehet hogy már van ötlete.
Csak kéne szerválni valakit, aki tud vagy csehül, vagy lengyelül |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Sztem az is megoldható, csak majd egyeztessünk. Meg érdekelne,hogy ti kitől rendelnétek? |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
nekem van, jó asok kedvem, bár váci vagyok, bármikor be tudok menni pestre, csak 30km, zónázóval 20 perc!!
Küldj egy mailt hogy honnan rendelnél, mit mennyiért!
Szivesen beszállok, nekem is kéne pár cucc onnan!
Erik! szerintem rendelj te is velünk, és szerintem abba nem halsz bele, hogy egyszer feljössz pestre, a pénz és az átvétel miatt! SZerintem egyszerűbb neked feljönni, mint nekünk! GOndold át |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Budapestről valakinek nincs kedve közösen rendelni pl.lengyelországból ? |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Ok, ez jó ötlet, csak remélem közel laksz Nyíregyhez, mert akkor sima ügy az egész |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
én is gondolkodok egykét dolog rendelésén cseh vagy lengyelországból, szoval sztem olcsóbban kijönnénk együtt. Talizunk valamikor, aztán megbeszéljük a költségeket. Én se szivesen fizetném ki horribilis kiszállítási díjakat, és ez így meglehetősen olcsó. Külgy egy mailt ha érdekel, adatlapomon ott van. |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
köszi a segítséget mindkettőtöknek, de én úgy tudtam, hogy a mennyiség nem nagyon számít, mert elvileg nem csak te rendelsz, meg csak attól félek hogy ha majd rendelek és hozzák a csomagot, akkor felszámolnak vagy 5 ezer forintot a költségre.
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605121
Látogatók ma: 10
|