2242 db. hozzászólás
1 pont
     Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Figyelem moderátorok!
R8r fórumtársunk azért tűnhet fel többször, mert az internetelérésénél a faluban a rádiós net miatt sokan használják ugyanazt az IP-t. Mielőtt emiatt tiltanátok, küldjetek neki egy e-mailt . |
|
|

53 db. hozzászólás
19 pont
  Zöldfülű
2009.04.10.
kitiltott |
mia...? igazad van ma is találtam egy csomót amihez azt írta removed user....(mondjuk ez olyan volt hogy gyártya de mind1) írni kell nekik levelet.meg az a **** HD ott van 2 videó ugyanaz egyik HD másik nem ugyan olyan minőségű kb. de azét a töltési idő.... |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Valaki tudja? Skype mobilhívás Németországba mennyi euro/perc? Nem találom sehol! |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Nagyon durva szemmel lehet követni hogy hogyan törlik a pirós haverokat, tegnap még beszéltem egy sráccal mára törölték! Nézzetek be pirós kollégák oldalaira a YouTubeon, és nézzétek meg a barátok listáját! Pár kattintás után biztos hogy belebotlotok olyan csatornába amit bezártak vagy felfüggesztettek...
Kíváncsi vagyok engem mikor törölnek Basszák meg 60 videót töltöttem fel (tegnap -5) Most kezdhetem máshol.
A közösségi videófeltöltő ötlete egyre inkább szükségesnek mutatkozik... |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
na hogy ez ne legyen gond: Videáról be lehet ugyanúgy ágyazni videót más oldalakra mint YT-ról, sőt ott a videó méretén is lehet változtatni.
Szerintem a Pyrocenternek nem sok gondja lesz ezzel, azon kívül, hogy a régi videók sajnos elveszhetnek. |
|
|

302 db. hozzászólás
67 pont
   Haladó
2009.04.05.
tag |
Én a YouTube-on csak zenét hallgatok.
Más értelmes dolog már nem is nagyon van rajta.Ráadásul a techno zenék videójánál 90%-ban van 1 csaj nem teljesen felöltözve...
Ezt az ágy dolgot meg végleg nem értem.1 ágy megjelenése miért lenne erotikus??
Így tényleg nagyon sok látogatót el fog veszteni a YouTube...
|
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Na, elolvastam a cikket. Borzaszto szigoru szabalyoknak kell eleget tegyenek a feltoltott videok. Nagyon durva. Kihivo testhelyzet? Egy atlatszo ruha sem szabad legyen a videon? Ez nagyon eros tulzas szerintem. A youtube-ot a Vatikan vette meg vagy mi tortent? Habar nem hinnem, mert ott tobb a pedofil pap, mint pap. TV-bol sem lehet majd videot feltenni, akkor mit lehet? Senki nem lesz kivancsi a youtube-ra ezek utan. Azert nezegettuk a youtube-ot mert olyasmit lathattunk amit mashol nem. Ezert volt jo, de ha csak vallasi musorok lesznek rajta, ezutan nem sokan fogjak nezni.
Ezzel a Pyrocenter-rol is le fog torlodni minden video? Es meg ki tudja hany hasonlo oldalrol, ahol a youtube-rol voltak beteve a videok. Jon a vilagvege!!! Vegunk van! |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Itt a bibi forrása: hír a YouTube ról |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
erre üzennék valamit aYouTube-nak és az ijen paraszt köcsögöknek de ide nem merem leírni, mer úgy repülnék ahogy vagyok.
  akkor csak annyit :KÖCSÖGÖK  |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ha flaggolsz valakit, külön menüpont van a pyrotechnikával kapcsolatos videóknak. Mindenbe bele fognak kötni. Mégis hogy tudnának különbséget tenni az értelmetlen videók és a nem értelmetlenek között? Sehogy törlik az illegálisakat.
Basszus még elképeztőbb a helyzet! Benéztem pár piróshoz akik bejelöltek. Az ő haverjaik között is 20-30% a kitiltott egyének száma, mind pirós kolléga! (névből ítélve) Valaki, vagy valakik járják körbe a tagokat, benéznek a haverjaikhoz, és keresnek új törlendő embereket, terjednek mint a vírus.
Egy csomó régi jó videó eltűnt!!! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 101
Ebből tag: 0
Látogatók: 1492808
Látogatók ma: 1024
|