152 db. hozzászólás
23 pont
Hobbista
2008.09.17.
tag |
Akkor legalább találjon ki egy olyan jelszót amit észben tud tartani és akkor nem fog ötször regisztrálni.
Vagy ahogy te is mondtad Gabtech lehet ujj jelszót kérni e-mail be (kb ez rövidítve)
(Egyébként meg kár hogy megszünt a bombaüzlet) |
|
|
196 db. hozzászólás
21 pont
Hobbista
2008.11.17.
tag |
Üdv!
Mi van a BOMBAÜZLETTEL???
Már legalább 3 hónapja nem tudok a honlapjukon böngészgetni!
|
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Igazad van Fireman! De ha meggyújtjuk és elégetjük akkor már nem mérgező
Az hogy kinyitva az öngyusziban van egy kis gőz nem fog megártani neki. Sőt nekem mikor volt ilyen öngyújtom a nyitás utáni pillanatban a szikrakő be is gyújtotta a felgyülemlett gőzt.
De ha etanolt használ és tesz bele egy kis KNO3 mat akkor szép lilás lesz a láng.
csak annyit kell beletenni hogy még feloldódjon a 90% körüli alkoholban, ez csak pár mg! Az oldatot felszívja a kanóc is ahol a melegtől kiváló Kálium ionok megfestik a lángot, bár igen kis mértékben, de azért látszik. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
En metanolt meg a kutatobol hoztam (volt amikor 5 literem volt) mert ott is dolgoztunk vele sokat, de szinte csak mosasra hasznaltuk (meg szennanocsovek keszitesere is nehanyszor), de nem ml szamra, hanem deci szamra. En mindig haza is hoztam a szennyezettet, mert azzal tuzelek a kiserletekhez ahova kell itthon. Mergezo en alairom, gozei vaksagot okozhatnak nagyobb koncentracioban, mert a latoidegeket tamadjak, de halalos is lehet kb. 50 g belole lenyelve. Dehat nem egy rettenetesen mergezo anyag, ettol tenyleg nem kell felni. Alltalanosan hasznalt vegyszer a kemia laborokba is, es a legveszelyesebb tulajdonsaga, amire felhivjak a figyelmet az a gyulekonysaga, mint alltalaban minden szerves folyadeknak. A mergezesi tuneteit csak a megrogzott alkoholistaknak emelik ki, mert nem egyszer volt mar ra pelda, hogy megitak es belehaltak, vagy korhazba kerultek. De nyomokban, vagy ha esetleg nem mosunk kezet kellokeppen, miutan dolgoztunk vele kutya bajunk sem lesz tole. Kizarolag az alkoholistak miatt gyakori a metanolmergezes (es ennek koszonheto a hirneve), de nem a mergezes merteke miatt. Egyebkent a motorinahoz is, de meg a benzinhez is szoktak keverni, hogy a viz ne gyuljon ossze a tartaly aljan, hanem feloldodjon a benzinben, fagyallokban is hasznaljak, vagy hasznaltak, a glikol mellett. Sot, ezt meg fokozni is tudom: Van kifejezetten metanolos ongyujto! Tenyleg! A denaturalt szesz is tartalmaz metanolt, eppen azert, hogy ne lehessen meginni. Denaturalasra hasznalnak meg mas anyagokat is, hogy rontsak az izet, de mar nem igazan emlekszem, hogy miket. Előzmény: #1655
|
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Lassuk, tudok-e mar irni a forumba? |
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
Valaki tudna abba segiteni , hogy Zippo öngyusziba , hogyan lehet kék lángot csinálni.Olyanra gondolok ami csak tiszta kék lánggal ég. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605121
Látogatók ma: 10
|