1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
ne kínlódj vele, én anno vettem spec filcet, direkt erre van kitalálva. http://bolthely.hu/tolltarto/id/00173_410-S_Terrakotta_filc |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Egyáltalán semmi köze a piróhoz, de...Édesanyám sírkövén lévő arany színű felirat erőteljesen elkopott. Mit keverjek a rézporhoz hogy felvihető legyen a márványra? |
|
|
194 db. hozzászólás
12 pont
Piromán
2008.02.26.
tag |
Cső mindenkinek!
Nekem is ilyen téren kellene segitség mint Rock-nak.
Csak nekem nem Bleach kellene hanem South Park.
Ha valaki tud segiteni az irjon már!
Vagy msn:[email protected]
Előre is köszi: TILILI |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Film+ nemhiszem, hogy esélyes, inkább animax, de oda nem akarok regisztrálni (már így sem tudom észbentartani a sok jelszavat, meg ilyeneket). Torrentről most szedem az első 20 epizódot, de elég csigán jön... Neten ugyan keringenek ilyen szétszinkronizált és 3 féle égetett felirattal ellátott részek, de ilyen szemetet nemszívesen nézek. Youtubeon is vannak fent epizódok, de azok is legjobb esetben angol szinkronosak. Ez nem is lenne baj, ha közel minden rész fent lenne, de természetesen nincs, csak minden 3. vagy 4... Előzmény: #1629
|
|
|
583 db. hozzászólás
132 pont
Haladó
2007.11.23.
tag |
nincs sajna de film+ nak van egy fóruma én is kerestem mesét és tudtak küldeni ha nem tud itt senki próbáld meg ott :D
|
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Gabtech, jó ez a kis montázs!
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
|
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.10.27.
tag |
ÁÁ, tényleg, az IKEA-t dobta ki mindig! Csak sajna a tároló eszközök is ilyen műanyag tömítéses valamik, nem igazi jó csiszolatosak! Előzmény: #1625
|
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.10.27.
tag |
Hello srácok!
Regisztráltam az oldalra, mert tetszik az elszántságotok, hogy minimális felszereltséggel pirománkodtok. Nézegettem a galériát, látom a zöld-sárga szigszalag nagyon népszerű a rakeszgyártásban!
Bevallom, én nem érzek késztetést, hogy tüzijátékot gyártsak, viszont egyéb tevékenységet szívesen folytatok, ami kémiával kapcsolatos.
Aztán olyat nézegettem még, hogy üvegeszközöket is hirdet itt néha valaki, de nem jellemző. Nekem is kellene pár cucc, de nem tudom hova forduljak. Szintén itt olvastam, hogy Bp-en az Örs vezér terénél van egy svéd bolt(?), ahol lehet kapni eszközöket. Google semmit nem talált, tudtok mondani valami közelebbit? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|