311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Majd jövőre! Nekünk még csak a Hevesy verseny van. De nekem nem sikerült az országosra bejutni, csak 3. lettem.
Te az Irinyin továbbjutottál? |
|
|

294 db. hozzászólás
141 pont
    Haladó
2007.04.26.
PM Tag |
Idén jön valaki Miskolcra az Irinyi versenyre? |
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
    Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Az is még kellemes lehet,ha megmérgeznek konyhasóval.
|
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
A bírósági tárgyaláson is poénkodtunk Gbalázsal. 
Persze komolyan veszem ezeket a dolgokat, de a humorérzékemet szélsőséges helyzetekben sem vesztem el.
Mikor eltörtem a lábam azon gondolkoztam, vajon elhiszi e majd valaki azt, hogy hosszában elrepedt csonttal és elszakadt inszallaggal, fekszem a város szélén telefon nélkül, és azon aggódom, hogy fekve milyen lesz a felvétel a bombettáról...
Amúgy jó lett 
Jah a végbéltükrözést pedig nagyon komolyan venni! A legkegyetlenebb kínzások egyike! Főleg, ha nem megfelelő szerszámmal végzik, egy rácsos ablakú szobában!
|
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
   Haladó
2005.12.18.
tag |
Ti amúgy az ilyet a valóságba is ilyen komolyan veszitek? 
Mert amikor engem megfogtak akkor én egyáltalán nem vettem viccesnek! |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
S*ia *iedone! Ne* *udod miko* ka*om viss*a a lefoglal* bi*jeime*?
*őlem is elvi**ék az öss*es cu*ro*, s*ar *gy a kávé *eggelen*e. Az* mond*ák nem vehe*ek *öbbé cuk*o*... |
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
összes ember meg bagoly meghalhatott volna, ha ez detomál.
Ezen majdnem meghaltam a rohogestol LOL |
|
|

311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Nálam épp most jártak. 2 Gorilla már felfektetett az asztalra és az öreg, dagadt mama már húzta fel a kesztyűt...
Szerencsére sikerült az utolsó pillanatban elérnem az ágyam mellett lévő 50mm-es vascsövet és elintéztem őket. |
|
|

150 db. hozzászólás
22 pont
  Piromán
2008.10.18.
tag |
berágtam erősen mert először elhittem... aztán néztem a naptárat (ebben az arcban leginkább harag van pillanatnyilag) |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
FELHÍVÁS!!!
Senki nincs biztonságban! Piedonet bevitték a rendőrségre és addig kínozták míg az összes Pyrocenteres tagnak az azonosítóját el nem árulta. Ezért valószínüleg mindenkit fel fognak keresni és végbéltükrözést fognak végre hajtani. Ezért az oldal bizonytalan ideig biztosan szünetelni fog. Arra kérünk mindenkit, fejezzen be minden olyan tevékenységet, amibe a rendőrség esetleg beleköthet. Piedone telefonon keresett fel, nagyon levert és meggyötört hangja volt. Reméljük hamar felépül és ha csitulnak a kedélyek belekezd újból.
Viszlát barátaim, kitartást mindenkinek és éljen a pyró!!!! |
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Sziasztok!
Ma nagy szerencsem volt 
Muterral kerteszkedtunk es vodorbe gyujtottuk az avart meg elszaradt nyovenyeket es o veletlen valoszinuleg a levelekkel egyutt beledobott egy szilveszterkor lovesnel besult majd eddig a foldon azo 30milis telep toltetet.Na ebben az volt a gaz hogy a vodroket egyenesen a tuzrakohoz vittem es gyujtottam is be szepen elegett a novenyzet es most nemreg mentem ki hogy le ontsem vizzel a parazsat erre mit latok ?egy kormos telep toltetet epp nyomjelzovel gyorsan kivettem szetszedtem es a flash-en kivul minden csillag es a nyomjelzo is begyulladt gyufaval ennyi ido utan.Nah most ha az felrobbant volna...Szerencsere a nedves avar nem egett olyan hovel ami be tudta volna gyujtani.Az osszes szomszed kint volt es anyam se orult volna.Bocsi ha untatlak titeket Majdnem orara pontosan negyed eve azik odakint. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 100
Ebből tag: 0
Látogatók: 1492808
Látogatók ma: 1024
|