2229 db. hozzászólás
1 pont
Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Ennél jobb azt hiszem nem is történhetett volna. Éppen csitulnak a kedélyek, úton van a megengedőbb rendelet, erre halálos baleset. Az persze senkit nem fog érdekelni, hogy ennél "rendeltetésszerűtlenebbül' már nem is lehetne használni a vetőcsöves bombát, de TILCSÁKBE! A sajtó szakértelmét meg ne firtassuk: "rakétát" indított a vetőcsőből (ha az lett volna, nem is hal bele...). A "petárda" ismételt emlegetésére meg csak mosolyogni lehet, hiszen a tűzijáték-fajták régies gyűjtőneve valóban petárda, de talán ilyen tekintetben már nem kell a XIX. századot idézni, és ezt a szót nyugodtan fenntarthatjuk a kis zöld (piros, kék...) durranó izék számára. Mindenesetre borítékolom, hogy a következő hónapokban az új rendelet kapcsán mindenhol ezt a balesetet fogják idézni, mint annak végső bizonyítékát, hogy a tűzijáték az ördög intrikája az emberiség vérének kiontására. Szemérmes hallgatás fogja azt övezni, hogy a szokásosnál is idiótábban viselkedő szilveszterezők az utakon is halálos ámokfutásokat rendeztek. Előzmény: #1690
|
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
El tudom képzelni mi történt.A marha belenézett hogy ég a gyújtózsinór befelé.
Tamásiban a tábortűz köré álltunk sertéssel a telepítés után, egy baromnak feltűnően jó szórakozást biztosított, hogy a tüz körül álló emberek lába elé dobálta a 3X durranós petárdát.
Mikor ránéztél azt stirölte mennyire vagy rá ideges, és közben idiótán vigyorgott ki a birka fejéből. Mikor látta hogy csúnyán nézek rá, folyamatosan dobálta elém a petárdáit.
Csak azt bántam, hogy éppen előtte 5 percel dobtam el az 5g os magnéziumos klorátos flashbengemet. Pedig oda kellet volna a lába alá...
A másik barom meg a legkülönbözőbb kisrakétákat indította kézből, már ha nem felejtette volna el, elengedni. A sikoly ártalmatlannak tűnik, de azért megnéztem volna mikor a szemébe megy egy darab műanyag.
További eddig nem megerősített baleset, amit hallottam, hogy az egyik észlény a Jakass című kulturális műsor hatására, a seggéből akarta indítani a pálcás rakétát, ami nem startolt el, így az illető súlyos belső égési sérüléseket szerzett...
Előzmény: #1690
|
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Halálos "petárda" baleset szilveszterkor
Petárda, rakéta, vetőcső, van itt minden. Jövőre szerintem be fogják tiltani az egész tűzijátékozást pár marha miatt! |
|
|
1097 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
MSN:
[===Zoli===] üzenete:
Szevasz ironman
[===Zoli===] üzenete:
pyrocenterről vagyok,miért regisztráltál újra?
ÉN üzenete:
azért mert rossz kisfiú vagyok és letiltottak pedig nekem nagyon tetszik az oldal
Bombetta / ironman1995
Ahogy látszik retardált is az illető, ki van tíltva senki ne engedje vissza !
// Pedig én sejtettem! // [mod. Gabtech] |
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
Mindenkinek Boldog karácsonyt ! |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Szilveszter hivatalos címdala: LETÖLTÉS |
|
|
190 db. hozzászólás
128 pont
Labortöltelék
2008.10.01.
tag |
Hát ez nagy, a végén még megtanul szép fogalmazást írni, ha így folytatja Gondolom nem lesz vissza engedve. A volt kedves tagunknak mi volt a neve, ha szabad tudnunk? |
|
|
2229 db. hozzászólás
1 pont
Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Szeretném bemutatni egy kedves volt tagunk jellemfejlődését, a kitiltására írt levelek alapján. Felhívnám a figyelmet a levelek között eltelt idő megfigyelésére is.
Idő: 2008.12.20. 18:27:46
-------------------------------------------------------------------
Az üzenet tárgya: Elnézést!!!!!!!
Maga az üzenet: nem lehetne hogy ujból ne legyek kitiltva?
Idő: 2008.12.20. 18:36:19
Az üzenet tárgya: Elnézést!!!!!!!
Maga az üzenet: nem lehetek ujból tag?
esküszöm nem csinálok több szabályellenességet!
Idő: 2008.12.20. 18:52:51
Az üzenet tárgya: mér lettem kitiltva?
Maga az üzenet: Már elnézést kérek ,de miért lettem ki tiltva hiszen másnak is voltak hülye kérdéseik stb.
Idő: 2008.12.20. 20:08:14
Az üzenet tárgya: mér lettem kitiltva?
Maga az üzenet: egyébként ha egy kicsit beleolvasna a pyroblogba akkor rájönne hogy egy csomó szabálysértő van.
ugyhogy kapja be a faszt aki engem kitiltott mert én ugy látom hogy ezen a kurva jó honlapon már nem lehetek tag ilyen fasz szabályok mellett!! (qrva ideges vagyok)
Nos, akkor itt is elírnám, ami egyébként evidens, hogy természetesen nem mindenkinek válaszolok, aki a kitiltása nyomán ír, és nem mindenki jöhet vissza. Hiszen nekem is van jobb dolgom, mint érthetetlen leveleket bogarászni, meg bekopipésztelni a moderátor indoklását a 25000. "mér lettem kitiltva??? nem csináltam semmit!!!4" tartalmú levélre. |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Uff!
Alumínium cső fut végig a testen, de a csonk, ahol a füst a tartályból a szívócsőbe jut, sima belülről lazúrozott furat a fában. Nemtudom, milyen fa, valami kemény. Esztergályossal csináltattam a fa díszeket. durván 5000 Ft volt a komplett átalakítás, de utólag belegondolva olcsóbban is megúszhattam volna.
Na időközben fejreállt a gépem is, most sem a sajátomról írok, majd valamikor leszek ismét. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|