1097 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Ha már Rock feltette én is megmutatom teljesen homemade vizipipám és ha már kémia akkor ez jól mutat
KÉP |
|
|
205 db. hozzászólás
126 pont
Haladó
2007.03.01.
PM Tag |
Amúgy csak én nem tudom elolvasni a szövegek végét vagy más sem? Mert amit el tudok olvasni, az tényleg zavaros egy kicsit.
|
|
|
2229 db. hozzászólás
1 pont
Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Egyébként most olvasgatom ezt. Rengeteg zavaros hülyeség van itt, de ami érdekes, hogy ő is rájött, a háztartási hőszivattyút lehetne áramfejlesztésre is használni. Igazán nem is értem, hogy miért nem lehet komplett napelem-napkollektor-hőszivattyú rendszert venni, ami a fölösleges hőenergiát villamos energiává alakítja. Ma ugyanis az ilyen rendszerekben nyáron fölösleges hő van a napkollektorból, a hőszivattyú meg áll... |
|
|
560 db. hozzászólás
244 pont
Pirotechnikás
2007.12.30.
PM Tag |
a belinkelt oldalon olvastam a kommenteket,és hát előjött Tesla neve is ami számomra már felborít mindent,mível akkor az a környezetbű' veszi ki az energiát és avval veszi ki vízbű a zoxigént,és akkor a termodinamika mittomén hanyas törvénye már nem is tartozik ide,mivel nem a befektetett energiábú lesz több,hanem a befektetett energia megcsapol egy másik energiaforrást(a környezetbű')amit nem használunk ki,így megvan az ingyenenergia és nem perpetuum mobile-rő' van szó és így nem sértjük meg a termodinamkát
meg előjött az olajcéges összeesküvés elmélet is ami igaz,hogy neki nem érdeke hogy takarékosabb autókat építsen mer így több pénz jön be neki,és a könyezetet jól szennyezi de őt ez nem érdeke mer pénz,pénz,pénz(ezért is szar ez a kapitalista bagázs),ezt bizonyítja az is hogy már nem emléxem melyik magyar tudós tervét megvették és besüllyesztették a páncélszekrény mélyébe,mivel ez egy olyan robbanómotor terve volt amely drasztikusan csökkentette volna a felhasználandó üzemanyag mennyiségét,a többi meg már magától következik... Előzmény: #1522
|
|
|
2229 db. hozzászólás
1 pont
Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Újabb vízautó . Azt hiszem eljutottunk oda, hogy "a vízbül veszi ki a zoxigént". Kár, hogy a tudomány még nem ismer olyan anyagot, ami csak úgy jóindulatból szétbontaná a vizet.
Ugyanakkor ajánlom figyelmetekbe a Solo nevű magyar autót, ami ha minden jól megy, 2012-ben gyártásba kerül: http://www.solo-duo.hu/. És ez nem vízhajtású . |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ezt érdemes elolvasni, jót kacagtam rajta!
Én az eső pontra azt tenném, hogy Windowst használnak
Ha nem így lenne akkor a mostani 1 és utolsó pontot leszámítva a többi nem létezne...
Mivel tesszük tönkre számítógépünket? |
|
|
70 db. hozzászólás
40 pont
Tud valamit
2008.01.22.
tag |
Helló! Gondolom sokan ismerik azt a kísérletet,ami a folyadékok különböző sűrüségén alapszik. Amikor külömböző anyagok rétegződnek,még kiskoromba nyűgözött le,valamelyik rokokn ezzel és annyira elcsodálkoztam ahogy a külömböző színű és sűrűségű folyadékok elhelyezkdtek. Valaki nem tudja h. is kell csinálni.
U.i.:egy gyermekkori álmom válna valóra! :) |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605139
Látogatók ma: 28
|