A másodperc ajánlata: 2854 Ft
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Munkaadóm kezembenyomott egy 4-es egészségügyi papírt, hogy rakjam a helyére. Mellékesen Made in Tesco. Megtekintettem a vevőtájékoztatót és azt olvasom benne, hogy anyagösszetétel: 100% cellulóz. Ezek szerint tudom másra is használni rendeltetésén kívül? ITT egy nagyon homályos kép róla, de el lehet olvasni. |
|
|
221 db. hozzászólás
50 pont
Haladó
2006.04.20.
PM Jelölt |
jóreggelt:)
régen jártam erre.
mi jó dolgok történtek mostanság?
látom Gekko szabadon vagy, uhogy nab baj nem lehet :DDDD
nyáron be kéne rugni de nagyon :D
mi van veletek meséljetek ! ma fenn leszek msn en.
tudja valaki hogy a Li-H az létezik-e, ha igen akkor az folyékony ,vagy
szilárd?
|
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Mi az, hogy még csak 2x volt kitiltva az adatlapja szerint? Én is legalább már kétszer raktam ki.
Axle eddig midíg azzal magyarázkodott, hogy az öccse volt aki hülyeségeket beszélt stb. Most már rájött, hogy az öccse nem létezik és inkább ő vállalja a felelősséget a tetteiért? Remek, van egy kis fejlődés!
A kisgyerek nem fog bejelentést tenni, a fenyegetőzése teljesen alaptalan. Maximum ő szívja meg, ugyanis a szüleit veszik elő legelőször. Ha valaki meg akar szivatni, ő szívja meg először.
A nagyobb fórumokon pl. Megalomania-nál úgy van, ha valaki egyszer hülyeséget kérdez vagy hülyeséget mond, rögtön törlik a felhasználóját. Nem szórakoznak azzal, hogy letiltás, indoklási levél és visszaengedés stb. Mutassunk példát és rakjuk ki Axle-t nagyon sok időre. Nem kell ide olyan aki nem tud semmit és csak ész nélkül írja a 2 szavas képkommenteket.
Ja és üdvözlöm a rendőrurakat. Az oldalra nem nehéz idetalálni, csak egy pár keresés a google-ben és itt van a nép, nem véletlen az a napi több száz látogató. Az, hogy leírsz egy pár dolgot még nem ütközik feltétlenül törvénybe (attól függ mit írsz le). A legnagyobb gondunk a buzdítás lehet, ami TILOS! (másokat arra buzdítani, hogy készítsenek lőpor vagy hasonlók)
A rendőrségnek jelenleg nincs elég ideje ahhoz, hogy gyújtogató hülyegyerekeket üldözzön és ez az oldal nagy szerencséje. Előzmény: #1492
|
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Ez szánalom "megmutatom a zsaruknak az oldalt bejelentést teszek! "
és akkor mi lesz?talán a zsaruk számára ismeretlen és elérhetetlen ez az oldal?vagy mit képzel ez,álomvilágban él a gyerek.. |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Bocs, hogy beleszólok, de Axle egy kötekedő B.rom (volt)! |
|
|
1097 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Piedone Axlet kétszer tiltottam már le!
1. alkalommal: Legalább 30db hozzászólást gyártott amire az egyik tagtárs hívta fel a figyelmünket! A hozzászólások tartalma kb ebből áltt: Wow , Szupi ,Ez nagyon állat,Klassz!
Persze az egészet csak azért csinálta hogy lépjen eggyet a létrán felfelé de nem nagyon sikerült!
2. alkalommal:
Ma délelött kb 10-11 óra körül megkérdezte hogy kell csinálni az NC lakkot,erre én válaszoltam neki hogy ott a kereső használja azt!
Erre ő elkezdett szídni,hogy csótány faszú,Zsidó geci,
Emelett voltak tartalmasabb hozzászólásai:
-Ezt az oldalt ti basszátok el, ki vagy te itt ? Okoskodsz közben nem tudsz semmit!
Hát kb ennyi az egész! Szerény véleményem szerint ezek után nem kéne vissza engedni,mert igazából az ilyenek basszák el az oldalt
A délelötti incidensnél Duracel és Alucard is jelen volt,ők is elmondhatják véleményüket ha akarod
Boccs ha próblémát okoztam,de mostmá nem hagyom elintézetlenül |
|
|
2229 db. hozzászólás
1 pont
Mester
2004.06.04.
adminisztrátor |
Valaki valamiért megint tiltotta Axle-t (nem vonom kétségbe, hogy jogos volt), ezt ő úgy tűnik sérelmezte:
"csá már kurwára elegem wan belőletek! mi a fasznak kell kitiltani? mert zolika kedwenc? ha nem oldod fel a tiltásom és nem rugod ki zoltan 1314 et megmutatom a zsaruknak az oldalt bejelentést teszek! lehet hogy szopok én is de ti szopjatok nagyobbat nah csá!"
Azzal gondolom senkinek sem mondok újat, hogy a rendőrség ahogy az egész magyar internetet, a Pyrocentert is ellenőrzi. |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Col! Mondtad üzenőfalon, hogy tele van a kerted csigával, és nem tudod kiirtani őket. Mire válaszoltam volna, kiléptél, úgyhogy ide írom
Tuti tipp: Egy kis tálkában tegyél ki éjjszakára sört (igen sört). Reggelre tele lesz csigákkal, csak össze kell kapkodni őket és elvinni kicsit messzebb valami bokros részre, vagy a szomszéd kertjébe Vicces, de imádják a sört. Mondjuk lehet, hogy inkább még éjjszaka kell kimenni és csekkolni őket, mert reggelre felvedelik a piját, és lelécelnek Egy éjjszakát be lehet áldozni rá... De ne öld meg őket, csak vidd kicsit odébb |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Igen, valószínűleg az történik, hogy a gipsz maga megköt még nedvesen, aztán, amikor megszárad a vízüveg, az fehér kristályok formájában jelenik meg a gipsz felszínén. |
|
|
565 db. hozzászólás
52 pont
Haladó
2007.09.29.
tag |
Lenne 1 kérdésem. Amikor összekverek vízüveget és gipszet, az azonnal megköt. Pár óra múlva pedig fehér kristályok képződnek rajta. Ha valaki tudja hogy mi ez kérem jelezze. Kőszőnet. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605141
Látogatók ma: 30
|