303 db. hozzászólás
71 pont
Hobbista
2007.12.31.
tag |
Játszik valaki a Lineage2vel? |
|
|
397 db. hozzászólás
157 pont
Hobbista
2008.03.26.
tag |
Lenne egy olyan kérdésem hogy réz gáliccal tok szines csillagot csinálni??válaszotokat előre is köszönöm. |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Főleg őrültség Bár ez még mindig jobb, mint ha egy mizinyos másik anyagból csinálna köpenyt...
Na szal van egy tunéziai vízipipám, ami eddig nagyon jól szuperált, és a szívemhez is nőtt (vagy inkább a tüdőmhöz?), viszont mostanra cseppet elhasználódott a fém része. Úgydöntöttem, a tartályt megtartom, a fémet nyugállományba helyezem, és helyette teljesen új, fa díszítőelemekkel fogom megcsinálni. Magyarul fogok egy rézcsövet, és arra esztergáltatok fa díszeket.
Namármost, van egykét ötletem, de aki nagyon ráér, tehet fel pár paint-es ötletet ilyen díszítőelemekkel kapcsolatban. Lehet használni gömböket, megnyúlt, ívelt formákat, lépcsőzetességet, és akár másokat is. Aki segíteni szeretne ebben, az 3-5 centi vastagságban, és sok kisebb elemből álló hosszú formában gondolkodjon.
Aki segít, annak megköszönöm, és ha Pesten jár, kap egy-két szippantást a házi lecsós dohányomból
(Ha valaki netán erre vetemedne EB bambulás helyett/ alatt/ mellett, akkor ne a galériát offolja szét, hanem linkeljen ide pl kepfeltoltes-es képet.)
Holnap szeretném esztergáltatni az elemeket, ugyhogy 15 óráig élhettek a lehetőséggel:)
Előre is köszönöm! Előzmény: #1541
|
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
vagy megpróbálod házasítani a technológiákat candy hg-fulminát köpenyben. persze ehez kell némi elszántság, őrültség, valamint nem kis tehetség. ja, meg egy jó adag szerencse. |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.06.29.
tag |
Hy! Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet olyan füstbombaát gyártani, ami akkor robban ha levágom a földre?
Erre a filmekben látott ninja izére gondolok.thx |
|
|
285 db. hozzászólás
110 pont
Haladó
2007.12.31.
tag |
Emberek!
Nem tudja valaki mi miatt akadoznak nekem a youtube-ra feltöltött videóim? Ha a gépemen nézem simán mennek. Próbáltam másik regisztrációval feltölteni de ott is szaggat. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
nekem gyári pipám van de volt anno még egy homemade azt egy álólámpából egy befőtesüveg-ből meg némi netkábel-vezeték cső-ből csináltam a dohány hogy ne potyogjon le annak érdekébe hangszóró-nak a fekete vas "szita"-ját tettem rá de jól ment mindig a kis cuccos |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
"2l-es Colás flakon"
Tudod ki még magára veszi:D |
|
|
|