1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Ja idén is volt valami hasonló, bár nem volt olyan vészes. Épp csak a közvetlen part volt lezárva a repülők miatt, de nem VIP volt sztem. Viszont a repülősverseny alatt pirosruhás elégjó csajok osztogattak reklámlufikat (ez a parttól kicsit távolabb volt), természetesen mi is kaptunk a barátaimmal, de mikor lementünk a partra nézni a versenyt, a kcsg biztonságiőr elvette. Csak tőlem tudta elvenni, mert a többiek már rég szétdurrantgatták. Aztmondta, zavarja a repülőket... Szar duma. Biztos csak irigy volt, mert én kaptam, ő meg nem
Am este meg a Margit szigeten vízipipáztunk, és a hídról tökéletesen láttuk a tüzijátékot, bár nem volt valami felejthetetlen. Azok tetszettek, amik zöld meg piros aranyeső szerű efektet toltak. Gondolom Sr meg Ba nitráttal átitatott valamik voltak. Előzmény: #1584
|
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Lenne egy kerdesem:milyen anyag talalhato egy sima mezei sikolyban?
|
|
|
300 db. hozzászólás
32 pont
Haladó
2008.04.06.
tag |
Gondoltam felteszem
|
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
VIP partszakasz? Na bekaphatják. Mondjuk jellemző... Körterületeket elkeríteni, kisajátítani a "vezetőrétegnek". Ennyit a nagy eggyenlőségről, és együttérzésről. Nem értem, milyen alapon állítják, hogy nekik jobb helyről kell nézniük a tüzijátékot. Bár ha oldalárafordul egy komp és a bombetták legyalulják a partot, én nem fogok könnyeket hullatni...
Azt terveztük, hogy pár barátommal kimegyünk a Margit szigetre, és a partról vízipipázás közben nézzük végig a tüzijátékot. Remélem a szigeten nem lesz VIP partszakasz. Bár ha van is, nemhiszem, hogy ne tudnánk bemászni valahogy... |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Vagyis a tévénézők élményét szokásos módon megint teljesen el fogják baszni
Arany színű sárkány tojások: olcsó alapanyagból készült, alacsony hőmérsékleten lényegesen kisebbet durranó termitből készülő crackling elegy, ami amúgy is a legolcsóbb tüzijáték fajta.
Hangos recsegés az egész, utálom, sokan nem tartják igazi tüzijáték elemnek, a művészi tüzijátékokban nagyon ritkán használják.
Esztétikai értéke igen alacsony, a zavaró hanghatása jelentős.
Kaleidoszkóp, konfetti, sárkánytojás, tűztánc, a TV kommentátorok hozzánemértése és belepofázása, a "nagyszerű" zenei aláfestés ami fülsiketítő hangerővel üvölt.A VIP partszakasz ami idén is a teljes dunaparton végighúzódik, hogy a pór nép ne ülhessen a padokra és a fűre. És az eddigi fél óra helyett már csak 20 perces tüzijáték garantálja minden idők legszarabb tüzijátékát!
Extrák: a tüzijáték alatt induló kvíz játékunkban a betelefonálók értékes ajándékokat nyerhetnek, a főnyeremény: Szibériai utazás egy munk... őő velnesz táborba!
Pótdíj: nem talál fejbe egyetlen cserép faág és tüzijáték sem!
A megválaszolandó kérdések:
Idén hány uszályon keletkezik tűz illetve robbanás?
Hány embert taposnak halálra?
Mennyit spórolt az állam az idei tüzijátékon a tavajihoz képest?
Hány ember reklamálna az állami kiadások miatt? (neveket és címeket is kérünk! minél több annál nagyobb pontszám! )
Kinek nem tetszik az elkerített VIP partszakasz?
Sok sikert, jó szórakozást! |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Tűzszerész szakemberek telepítik az augusztus 20-i tűzijáték rakétáit az Erzsébet hídon 2008. augusztus 17-én, vasárnap.
Este 9 órakor kezdődik a Duna-parton a hagyományos, húszperces ünnepi tűzijáték. Idén nyolc helyről - a Lánchíd déli járdájáról, az Erzsébet híd északi járdájáról, a Citadella belső udvaráról, várfaláról, és a Citadella szálloda tetejéről, valamint három dunai kompról - lövik fel a fényjátékot. A budapesti tűzijáték során felhasznált elemek európai gyártóktól, és a tűzijátékok hazájából, Kínából származnak, speciális biztonságot garantáló, üvegszálas vetőcsövekből lövik ki őket. A kisebb rakéták 25, míg a nagyobbak egészen 600 méterig repülnek majd fel.
Az augusztus 20-i tűzijáték ebben az évben több szempontból is megújul: a megszokott látvány mellett számos, korábban itthon még soha nem látott elemet csodálhatnak meg a Duna-partra látogatók. Aranyszínű "sárkánytojások", erre az alkalomra tervezett kaleidoszkópok gazdagítják majd a látványt, és az idei tűzijátékot egyedülálló konfetti-show zárja majd.
A tűzijáték emellett egy olyan különleges látványelemmel is gazdagodik, amelyet teljes szépségében a televíziós közvetítés nézői élvezhetnek majd. A rakéták kilövőhelyeihez kapcsolódva, a TűzTánc 2008 keretében a rakpartokon felállított színpadokon több mint száz táncos mutat be az égen kibomló tűzvirágokkal közös koreográfiát, melynek révén tűzijáték és tánc teljes összhangja születik meg az ünnepi műsor során. A koreográfia a honfoglalás és az államalapítás pillanatait meséli el táncképekben. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Fasza a kép Gabtech! |
|
|
|
>>Vegyészfórum