38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.08.23.
tag |
jaj, nem vok hülye azé, csak nem tudtam hogy érti ezt a dezodort. Azé mert sokat kérdezek (mint sztem minden kezdő) nem vagyok hülye Előzmény: #2230
|
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Inkább a pumpálás mellett szavaznék, főleg az olyan csillagoknál, mint pl. a flash, azok miatt nem vágok soha csillagot, miattuk nagyon megutáltam a vágást. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Végülis tök mind1. A leggyorsabb a görgetés, amit meg nem lehet vagy nehezen görgethető azt vágjad vagy pumpáld... |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
baszus én ma számóltam hogy szlvesztere legalább 1.5kg csillag kell
ha egy 75mm hez kb szenes csillagokból van kb 80g míg 50m hez meg kb30g és ha jelentős menyiségű 50,75mm szeretnék készíteni akkor sokk kell.szerintetek vágja,pumpáljak vagy görgesek (én úgy gondoltam hogy 50%vágot 25%pumpát 25%görgetett nem) |
|
|

44 db. hozzászólás
104 pont
    Zöldfülű
2010.06.22.
tag |
Jaj ne szivassátok már szegényt, olyan kis gyámoltalan még, mindent amit mondotok komolyan vesz, mert annyira szeretné kiegyenesíteni...
Alvin ötlete jó, csak vigyázz, hogy nehogy megolvaszd a csövet! Ha nincs se gázégőd se hőlégfúvód, akkor próbáld meg gáztűzhely felett, vagy tábortűz lángja felett melengesd egy kicsit!
Üdv. Malossi |
|
|

155 db. hozzászólás
83 pont
    Haladó
2010.06.26.
tag |
Sas-szem, szerintem te egészen máskép gondoltad, de ez raketafun-nak nem esett le igazán. 
Raketafun, egy gáztüzhely is megtesz. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Nem tudom, jó -e csak poénból írtam, hogy a gázhajtásos hajlakkal vagy dezodorral megfújatni (persze meggyújtva), valahogy ÍGY. |
|
|

38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.08.23.
tag |
Háát nincs se gázégő, se hőlégfúvó De Alvin ötletét kipróbálom! Esetleg ezt a hajlakkos ötletet kifejtenéd bővebben? |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Vagy egy hajlakk. Nekem is dől vagy 2 fokot, de nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne belőle, max, ha már kilőtte feldől a cső, de szerintem nem lövi nagyon oldalra. Majd meglátjuk, pont most akarom kipróbálni a Faszentos kis PP labda belsőátmérőjű csövet, csak legyen már hétfő, és nyisson ki a játékbolt! Az effektet már tervezem, nem szeretnék TT -t csinálni, az unalmas, de most pont feltaláltam egy új csillagot, nagyon szép, lehet írok róla a csillagok topicba, vagy valahova máshova. |
|
|

155 db. hozzászólás
83 pont
    Haladó
2010.06.26.
tag |
Bocsi de kicsúsztam a szerkesztési időből...
A csővet nem megolvasztani kell, csak felmelegíteni.
Ha nincs gázégő akkor egy hőlégfúvó is megteszei. |
|
|

155 db. hozzászólás
83 pont
    Haladó
2010.06.26.
tag |
Húzzad rá a csövet egy olyan fára aminek a külsőátmérője megegyezik a csővel belső átmérőjével. Miútán karóba húztad, gázégővel melegítsd, útána hagyd egy napig a karón. Elvileg ki fog egyenesedni. Sok sikert! |
|
|

38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.08.23.
tag |
Sziasztok! Vettem kék csíkos KPE csövet, de az vele a baj hogy görbe, mivel nagy kerek tekercsekben raktározta a boltos őket. Hogyan lehetne ezt kiegyenesíteni? Nem vészesen dől, csak egy picit, de ezzel sztem gondok lehetnének az indításnál. Segítsetek légyszi!
(ha már van ilyen hsz, elnézést egy jó ideig kerestem de nem találtam) |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1473939
Látogatók ma: 547
|