A másodperc ajánlata: Kyoto 4500 Ft

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
Az első vetőcsövembe gipszet öntöttem és bírta, de azóta csak fával szoktam lezárni. |
|
|

208 db. hozzászólás
25 pont
  Piromán
2009.09.02.
kitiltott |
úgy lesz.
néztem pár oldalt és ott írtak olyanról, hogy gipszet öntenek a cső aljára, kb. 2cm vastagságú falat képezve ezzel. ebben van valami? |
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Egy kis info a gyári vetőcső minimum hosszokról:

/Köszönet szabix-nak a mértékegység átváltásokért... / |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Nem.
Fakör és méretrereszelés.... |
|
|

208 db. hozzászólás
25 pont
  Piromán
2009.09.02.
kitiltott |
vannak 100 milis vetőcsöveim,kérdésem, hogy csináljak nekik dugókat?
Vegyek 100 milis fúrófejet, ami köröket tud vágni? |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Segítek a kollégáknak mert dtigersas barátunk baszik ékezetet használni meg normálisakat írni...
Kereső nem dísznek van! Amúgy meg egy nagyon hülye kérdés: kb hány gramm csillag elegy megy egy 50-es bombiba? mert számolgatni akarok, hogy kb menyi kell, meg stb... Sajna még 1 hónapot kell várnom, mire elkezdhetek bombikat csinálni.....
Ugye mennyivel jobb.
A kérdésedre válasz nincs! De ha egy picikét használod az okos kis búrádat akkor ki találhatod, hogy nem mindegy milyen csillagot teszel bele. Ugye-ugye? Ne hasonlítsunk már 100gramm C6 csillagot 100gramm retinabaszó zölddel. Komoly térfogatbeli különbségek akadnak.
Mellesleg nem hiszem, hogy akadt olyan ember aki mérte, hogy mennyi csillag megy egy 50es bombettába. Ha mégis kérem szóljon.
Igen antiszociális fasz vagyok! ezt teszi velem a második hét suli! |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Dextrint nem venni kell, hanem csinálni. Sima, egyszerű kukoricakeményítőt kell a sütőben narancsos színűre pirítani, de közben forgatni, nehogy megégjen. Itt egy videó róla:Dextrin készítése |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Túl híg volt a csillagod. Kevesebb oldszerrel dolgozz és jó lesz az. Vágásnál kell legjobban kitapasztalni a megfelelö viszkozitást.
Amugy én ténylg dextrinnel ragasztok mert mérföldekkel keményebbre köt mint bármi más.
És görgetni is ezzel a legkönnyebb.
Ja és olcsó...
Utálom hallani ahogy valaki azt mondja hogy elporladt bontáskor a csilagja... és nem tudja hogy miért... MERT NEM DEXTRIN VOLT A KÖTŐANYAG... De aki még nem próbálta ki az nem tudhatja milyen.. velem is ez volt. mostmár dextrin függő vagyok |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Oké! Igaz csak egyszer próbáltam meg, de akkor nem nagyon akart sikerülni, ragadt mint a piskótatészta, és ha közéjük nyomtam a vonalzót, 2 perc után már meg sem látszott, hogy ott voltak a vágások. Talán túl híg volt. De én továbbra is maradok a pumpálásnál, sokkal egyenletesebb, szebb csillagokat lehet vele csinálni. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
nemtom te mit csináltál. de NC vel tökéletesen lehet flasht ragasztani. Próbálkozz még egy kicsit aztán ha nem megy, akkor írj újra |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Szerintem te dextrinnel ragasztod a csillaggjaidat, de én az NC -hez vagyok hozzászokva, és a dextrin gyártása sem nekem való, az ősök miatt. Dex -el lehet hogy ragadós massza lesz belőle, de az NC -t a flash nem tudja úgy felszívni mint a szént tartalmú csillagok, és kezelhetetlenné válik, kivéve, ha pumpálok (vagy görgetek, de nincs rá lehetőségem) mert az összenyomja a csillagot a kötőanyaggal, és inkább reped, mint hogy ragad. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 9
Ebből tag: 0
Látogatók: 1239898
Látogatók ma: 89
|