A másodperc ajánlata: Zzzümi 250 Ft
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Jézus isten minusz te még élsz? :D |
|
|
560 db. hozzászólás
244 pont
Pirotechnikás
2007.12.30.
PM Tag |
Üdv!
Van itt Borsod megyei vagy a környéki aki profin tolja a dolgot? |
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
KPE kábekátvezető cső a becsületes neve,mosás után láttam,h ez van beleírva. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Nekem valahogy nem kpe-nek néz ki az mindig sima belülről inkább olyan csőnek tűnik amire tekernek valamit és ha elhasználták róla akkor megy a kukába. |
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
Nem PVC egyik sem,a fekete műanyag,mint a gáz csövek.Van itt a közelben egy gyár,ahol tucatjával vannak kitéve az út mellett az ilyen csövek,csak fűrészelni kell Csak a belső felület aggaszt kicsit,raktam fel képet,h néz ki. |
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
Üdv! Sikerült beszereznem vetőcsőnek való csöveket egy105mm-es és egy 175mm-es kaliberű 1,2m hosszú,centis falvastagságú darabokat. Egy a baj velük,h belül nem szép sima a felület,hanem rücsis.Rakok fel róla képet kiváncsi vagyok rá, h használhatók-e,vagy sem.Mondjuk azért nem mostanában fogom tölteni a 175-öst |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
"gyorskötözővel kötöttem a kilógó részhez"
Úgy érted h műanyag gyorskötözővel? az nem biztos h jó! Tekerd be kötözőmadzaggal, erős fonallal a kilógó részt aztán még egy réteg olvadórudas rá!
Bár ha ne ilyen extrém mennyiségű vetőt használsz, akkor lehet azt se nyomta volna be. Mondjuk így legalább láttál valamit a csillagokból, ha fent bont akkor esélyes h sokat nem láttál volna az "űrjáró" bombiból.
TF: Time Fuse, így keresd!
Master oldala alapján alkotsz? Írhatnál egy blog bemutatkozást, hol tartasz mióta csinálod, stb.
|
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
Köszi,akkor még örülhetek,h a csövem sértetlen maradt.A spolettet olvadós ragasztóval erősítettem a héjba kívül-belül,meg a tapaszolást gyorskötözővel kötöttem a kilógó részhez.A "TF" minek a rövidítése,mert így ha rákerestem nem adott ki semmit. |
|
|
24 db. hozzászólás
34 pont
Zöldfülű
2015.04.19.
tag |
A vetőm 5 órás fűz BP volt granulálva.Szerintem a túlnyomás betolta a spolettet a bombiba,már a csőben bontott,mert sokáíg egymás mellett mentek fel a csillagok.A következőnél visszaveszek a vető mennyiségéből,és visszatérek a jól bevállt viscora erősen feltekert alufólia gyujtáshoz.Vidit meg készítek . |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Nem csak a szorulás lehetett a probléma, a 45 g 30% vető, az rengeteg. Fullos vetőből 7-8% elég magasra küldi a 75öst ahhoz, hogy akár 50m-es bontási átmérő esetén se érjen a földre egy csillag se. (És itt stopinos, lötyögős bombiról beszélek)
Valahol bejutottak a gázok a bombiba. Vagy betolta a TF/spolettet (tényleg, melyiket használod? esetleg viscót?) vagy megrepedt.
Mivel viszonylag tájékozottnak tünsz ezért azt nem gondolom, hogy nem volt légmentesen lezárva vagy túl gyenge volt a tapaszolás.
Mivel azt írtad, h szorult ezért gondolom nem stopinos hanem alulgyújtós volt. Mindent összegezve, ha normálisan megcsináltad a bombidat, akkor a túl erős vetés volt a baj. Egy videó nem lett volna rossz, akkor meg lehetne állapítani, hogy tényleg csőben bontott-e, csőtorkolatban, vagy már valamivel a cső felett?
Előzmény: #2805
|
|
|
10 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2015.04.03.
tag |
egy kicsit sem met ki a csőből úgye? Előzmény: #2805
|
|