840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
oké, mondom, május 6-án és 9-én 1000% hogy bemegyek.
6-a az szerda, 9-e meg Szombat, ha azok egyike jó neked, akkor pontos időt megbeszéljük, aznapra, mer nekem nem sürgős. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
A mostani héten nekem a szerda lenne jó a nyugatiban.
Pesten szoktam tartózkodni, úgyhogy megoldható, ha épp nem dolgozok:) |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
hát, én május 6. 9. én ezermillió százalék hogy megyek, de szerintem hamarabb is, szal mejd megnézem azt szólok. Elvileg énis hétfőn vagy kedden szoktam bemenni vácrol 16:28 as zónázóval, ami kb 17:00-ra tuti benn van.
De mondom majd még mondok biztosat.
|
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
hát, én május 6. 9. én ezermillió százalék hogy megyek, de szerintem hamarabb is, szal mejd megnézem azt szólok. Elvileg énis hétfőn vagy kedden szoktam bemenni vácrol 16:28 as zónázóval, ami kb 17:00-ra tuti benn van.
De mondom majd még mondok biztosat.
|
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
hahó!!
Príma én kb. kedden fél3 tól szinte estig el tudok menni a nyugatiig....
Ha mondasz egy idő pontot hogy neked mikor jó kedden akkor az jó lenne, de ha írsz e-mailt akkor ott megbeszélhetünk más napokat is és akkor adnék telefon számot is!
Mailem: [email protected]
Amúgy 1 tekercs lenne. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
A nyugati nekem tökéletes, csak majd írj mikor. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
oké!! nekem ne küld postán, majd személyesen átveszem valkamikor, ugyis szoktam járni pestre néha.
Ha nyugati neked megoldható, akkor sztem kábé majdnem bármelyik héten lebonyolíthatjuk a bizniszt.
|
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Megvettem a szalagokat. 580+áfa, vagyis ~700/db-ra jött ki.
Van nálam 12db, abból én 3-ra tartok igényt
60mm széles és 200m hosszú. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
okok. Akkor 2 tekercset veszek neked.
Mail már ment, írj vissza ha megkaptad! |
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Ha 2kg-ig megy akkor elég lesz 2 tekercs, annak elégnek kéne lennie egy darabig, addig meg csak találok itt szlovákián valamilyen boltot ahol kapok enyvszalagot, ha késon szóltam akkor johet a 3 tekercs is, sebaj....
A fizetés mehet Internet Bankinggel?
Ha igen, kuld el a bankkontód adatait mailben, továbbit is már mailben intézzuk ha lehet, koszi |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Én attól nem félek hogy átverlek:)
Akkor megveszem neked is a 3-at holnap. Mailodra egyébként már írtam, nem tudom megérkezett.
Aztán majd kiderül mennyiért tudom feladni postán, de valószínűleg 2 levélbe fog menni, mert 2kg ig lehet levélként feladni. Egy tekercs pedig 930g körül van. Ajánlva fogom feladni mindenkinek, úgy tuti hogy odaér, és nem veszik el postázás közben. |
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Szerintem (legalábbis remélem) én megbízhatok benned, gondolom úgy mehetne a dolog ha elore kuldom a pénzt... 
És még ha át is vernél, amiben nem látok sok esélyt, pár ezer forintba nemhalok bele.... 
EDIT: Ja, és ha átvernél, akkor legalább vegyszerekre vagy hasonlóra koltsd a pénz, hadd fejlodjon a magyar pyró |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Az a baj, hogy pénznem eltérés van, és az utánvétel nem hinném hogy működik, mert azt nem tudom mondani szerintem, hogy x Ft-ot kell nálad fizetni a postán :) De holnap még megérdeklődöm vásárlás előtt mindenképp.
Az meg nagyon bizalom kérdése, hogy én elpostázom, aztán mikor odaért a csomag, utalod a pénzt, vagy az hogy én postázom el amint ideért a pénz. Vagy hogy egyszerre adjuk fel mind a ketten. |
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Nemigazán járok Pestre, ám vannak ott rokonjaim de nemigen akarom oket ezzel letelhelni, érdeklodjél hogy lehet-e kuldeni, szerintem muszály hogy menjen de hát nem eroltetem, persze a postakoltséget fedezném... |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Lizardman a tiédet még nem merem megvenni, mert felvédékre még mindig nem tudom hogy tudom elküldeni utánvétellel.
Pest közelébe nem sűrűn jössz fel mostanában ugye? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471712
Látogatók ma: 0
|