162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Én nem azt hajszolom, hogy a stoncium-nitrát ég, hanem hogy nme én, hanem a kémiatanár mondott félre valamit....
ja, és weblap nemhiszem hogy van, adok mindjárt egy telószámot, ott érdeklődhetsz.....(csak meg kell keresnem...) Előzmény: #3641
|
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
*pgod!
sorry. de valamiért nem tudtam szerkeszteni |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
pgad!
belinkelnéd az Edu-center honlapját? Mert nemigazán találtam olyat ahol rendelni lehet, csak ilyen cégböngészős szutykot. |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Én csak mondtam, hogy ez a helyzet, és biztos, hogy nitrátról volt szó, és arról ,hogy meggyújtjuk |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
7.-be a stroncium közelébe se mentünk, akkor még figyeltem is az órákon te síkhülye, és ezt nem za általános, nem is a gimnáziumi, hanem a PTE kémia tanára mondta.. |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Tom, hogy veszélyes a HE, ezzel tisztában vagyok, ahogy azzal is, milyen vegyszerhez, milyen óvintézkedés kell...
Én elmonodm, hogy bombettát még nem csináltam, de az a cél.
Most a csillagokra gyúrok-->megszerzek minden tapasztalatot!
ÉS a storncium-nitrát mért ne lenne éghető?!
Ezt pls írd le, mert tanár mondta, hogy magnéziumnál is hevesebben ég, és nem kéne belenézni!!!
ÁMbár, nem gyulladt be! Bár sok kísérlet csődbemegy, hisz nem tárolják rendesen az anyagokat, a sok más mérgező erős vegyszer, amivel egy helységben van nem tesz jót neki, mindenreezt mondják
De akkor lehet, hogy egyáltalán nem éghető?! Mert akkro odamegyek, és képenröhögöm, tehát bizti nem éghető?
Ja és csillagokból csináltam nátriumos és rézgálicosat + magnáliumosat |
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
    Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Lizardman jogosan gondolhatja azt,hogy bajod esne a bárium-nitráttól.Kezdő vagy nagyon,ez nem baj,de olyan fasságokat beszélsz,hogy a stroncium-nitrát vakító fénnyel ég.Milyen jó,hogy a stroncium-nitrát nem éghető...
Ezenkívül sok hozzászólásodban wikipédiáról vagy okos,de ezt legalább nem próbálod eltitkolni.Ha lenne tudásod a kémia terén,akkor tudnád wikipédia nélkül is a vas-szulfid előállítását.
Amúgy milyenek azok a mindenféle színű csillagok,amiket próbálgatsz? Rögtön sokat akarsz,rögtön színes csillagokat akarsz meg HE-t,és utóbbi nagyon veszélyes tud lenni kellő tudás nélkül. Előzmény: #3631
|
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Hát, most ne sértodj meg, de ha pár napja még olyanokról kérdezoskodtél itt hogy ki adják-e neked (kiskorúnak) patikában a kálium-nitrátot, akkor igenis az a véleményem hogy nem jó otlet téged ellátni olyan vegyszerekkel, mint például az erossen mérgezo bárium-nitrát.
Most félreértés ne essen, hidd el, én nem sértegetni és szidi akarlak, pont ellenkezoleg, megóvni a lehetséges balesetektol, bántódásoktól, mert abból senkinek, se nekem, se senki másnak itt, pyrocenteren nincs haszna, ha egy kiskorú megmérgezi magát...
Persze, azt azért megemlíteném hogy hiába kérnél Blazetol vegyszereket, én hiszem és bízom benne hogy o úgyse látna el téged...
És most nem tudom hogy hány éves vagy és milyen tudással rendelkezel, de biztos van még mit csiszolni, tanulni, szóval inkább olvasgass itt, a pyrocenteren, és akárhol máshol, megbízható internetes forrásokat tanulmányozz át magadnak, olvass kémia konyveket stb. ... Előzmény: #3631
|
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
ÉN?!
Te akkor nagyon hü..e vagy!
Egyébként meg nem rendeltem volna, na de mind1.
Most mindenféle színes csillagot próbálgatok, de végülis lett itthon stroncium-nitrátom.........
Ja, és a vegyszereket az Edu-centertől rendelem, ez amolyan "tanár" ellátó, nyugotan rendlejetek ti is, mindenből van, nem a legolcsóbb, de pl a ként ne innen rendled meg a KNO3-mat . |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471712
Látogatók ma: 390
|