840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
azért ennyire nincs sok pénzem...
de kösz az onfokat |
|
|
78 db. hozzászólás
123 pont
    Zöldfülű
2008.12.13.
tag |
Ezek az árak elég magasak 250g perklorát majdnem annyi mint czorton 1kg és a többi se olcsó, viszont talán a szállítási költség kevesebb.Akinek sok pénze van jó lehetőség. |
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Itt egy haver üzelte, ö küldd magyarországra is:
KClO4
KClO3
KMnO4
Alupor
Van ott sok más is, írj neki hogy mi kell. Tud magyarul. |
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Attól függ mi az a minden? Mire gondolsz. Már szlovákia is elég szigorú, ha tényleg nagy bevásárlást akarsz akkor érdemes elmenni Csehországba, ott tényleg kapni mindenfélét. Kis, nagy füstbombát, rakétamotort, puskaport lehet venni 18 év felett. Anyag beszerzéssel sincs gond. Hipermangánt perklorátot is kapni. |
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
    Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Nézd az előbbi HSZ-em utolsó mondatát!
Nem nézlek hülyének,csak abból a hsz-edből ez jött le.
Én annak a híve vagyok,hogy mindent fokozatosan.Először KNO3-mas keverékek,majd aztán perklorátos dolgok.Különben is,a KClO4 elég drága(sőt,nagyon),és elő szokott az fordulni,az első jópár alkalommal,hogy egy bomba nem úgy jön össze,ahogy az el van tervezve,és kár lenne azokért a csillagokért.Egyébként csinálj,amit akarsz,ez csak az én véleményem.
KMnO4-gyel ne csinálj semmit,nem jó játszani a KMnO4-es flashsel.Akkor ott van a KNO3/MgAl vagy Mg,annál nem is kell erősebb. Előzmény: #3580
|
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
ez olyan hülye felfogás már bocs...
mint amikor egy szülő olyat mond a gyerekének,hogy "csak azért akarsz ezt meg ezt csinálni mert menőnek gondolod"
vagy "csak azért mert a barátaid is ezt csinálják"
Szerinted nem tudnám mire használni a KClO4-et?
vagy a KMnO4-et? stb stb
azért mert még csak 85 hozzászólásom van, hülyének nem kell nézni(kezdőnek azt lehet, mert nem vagyok egy túl tapasztat ember)
kösz na legyen béke |
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
    Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Hát most attól függ,mi kellene.Nem vagyok járatos,hogy mit lehet venni Szlovákiában és mit nem,de tudom pár dolog,ami Mo.-n engedélyköteles,azt meg lehet venni simán ott.
De úgy látom,csak azért akarsz venni olyan dolgot,amit nehezen lehet beszerezni magyarban,hogy legyen. Vagy mert az csábít,hogy illegális.
Ha nem így van,akkor nem szóltam. Előzmény: #3578
|
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
szlovákiában télleg mindent lehet venni kábé? mer ijen szempontból még nem jártam arra de egyszer akkor lehet hogy kinézek, beszerzés miatt.
és ott minden vegyszerboltban, gazdaboltban lehet kapni az MO-n illegális cuccot, vagy csak néhány helyen?
ugyanis nekem nem okozna tul nagy bonyodalmat kimenni Szlovákba.
|
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Olvastam hogy magyarországon lehet kapni min. 95%-os Ammóium-nitrátot. Ez igaz? Vehet akárki vagy kell hozzá valami engedély? Számomra kicsit hihetetlen, mert Szlovákiába csak pétisó van. Abból szoktam kiszedni az ammónium-nitrátot. |
|
|

84 db. hozzászólás
170 pont
    Hobbista
2007.01.15.
tag |
Spirál és Dimroth hűtőmhöz keresek csatlakozó idomokat, állványt szorítódióval és csiszolatos gömblombikokat. De egy vákumszivattyu is jóljönne Desztilláló berendezést szeretnék építeni. Kép |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
GLS felejtős.
Van benzinpénz km-enként, illetve a csomag díj, amit ők nem súlyban mérnek, hanem a doboz éleinek a hosszára. Az meg nekünk nem jó, mert nagyok ezek a szalagok. Sokkal drágább lenne mint a posta. Mára legkisebb dobozuk is drágább mint a postai díj. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
a gls az egyetlen? egyépként szerintem az is ugy működik, hogy van pestre 10 csomag akkor azt egybe viszike le, vagy nemtom. De biztos drágább, mert minden ami specializálódva van valamire, az drágább mint egy átlag dolog. (gls a speckó a Psotameg az átlag) |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
gls-re gondolhatsz. Viszont az drágább lenne, ha kibérelsz 1 teherautót 2 enyvszalag miatt:) Bár nem tudom az árfolyamát. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
vannak ijen külön erre a célra kitalált csomagküldő szolgálatok.Nem a Magyar Posta, hanem egy teljesen másik cégami erre szakosodott. Én se vagyok penge ijenkeben, csak már hallottam ijen cégekről.
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471711
Látogatók ma: 389
|