365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Na, én is hozzászólok a témához......
Vannak egyenes KPE csövek, csak ritkaság, és inkább nagyobb átméröknél.....

PE csöröl meg Master oldalán van kép.......a felsö csö PE, az alsó PVC....

|
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Olyan ma is van csak épp egy pisztolyt tesznek az elejére és azzal lehet fedezékből is lőni. Amúgy igen, eddig is tudtam mit jelentenek a csövek rövidítései. És olvasd el master oldalát "a vetőcső készítése" részt amiben ő is ajánlja a PE csövet! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Én is így jártam a KPE csővel! Olyan vastag fala van hogy nekem az egyenesítésnél oválissá vált, lehet túl erősen nyomogattam... PE csövet vegyél, lefolyócsövek pl. |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Fúú, hát ez király !!!
kösz,de lenne egy kérdésem, neked sikerült homogénen egyenesíteni vagy kismértékben olyan lett mint egy hullámvasút? |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
itt megtalálod hogy én hogyan csinálom http://pyrocenter.hu/forum/temak/hozzaszolasok-tuzijatek-kepekhez.php?page=879#13173 |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Üdv !
Honnan a ratyiból lehet szerezni egyenes KPE csövet ?!
Rendeltem egy helyről, meg is írtam nekik több mailben is hogy EGYENES cső kell! Erre amikor oda megyek elém teszi a csávó a 10 méter kb 3 méter átmérőjű tekercsből levágott csövet ...
Hosszas vita után (rám akarták tukmálni, nem sikerült ) azt javasolta hogy poli-propilén cső kell nekem, de az nagyságrendekkel drágább és nem is nagyon találok neten, ezért gondoltam hogy a KPE-nél maradok, de tanácstalan vagyok mert mindenki tekercsbe akarja adni, amit meg is tudok érteni csak gondoltam hátha valamelyikőtök tud egy helyet ahol lehet ilyet egyenesbe.
Kösz. |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.17.
tag |
Sziasztok!
Van egy pár eladó vegyszerem: CaC2, csersav, magnézium szulfát, nátrium nitrát, metiloranzs, hangyasav, káliumkarbonát, metilvörös, szublimát, terpentin, nátriumacetát, methylenkék, formaldehid, vörösfoszfor, alumíniumszulfát. Akit érdekel, nyugodtan hívjon a 06-70........... telefonszámon. A vegyszerek mennyisége, változó, körülbelüli értékeket tudok mondani.
// Saját érdekedben csak egy e-mail vagy MSN címet adj meg! // [mod. Gabtech] |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Urak, ha valakit esetleg érdekelne egy-két jobb cucc beszerzése, akkor talán lesz rá lehetőség. Úgy néz ki a dolog hogy beiktatok némi külföldi rendelést. Akinek kellene valami motyó, az írjon e-mailt anyagnév és mennyiség megjelöléssel., Sajna az egy fuvaron belül feladott oxidáló szer(kclo származékok) és lángszínező vagy fémporok behozatala nem megoldható, ezért megtartom a döntés jogát magamnak hogy mi lesz az első kanyarban. Persze figyelembe fogom venni az igényeket is. A folyadékot és radioaktív anyagokat kérő e-mailokat azonnal továbbítom a hivatalos szerv felé |
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
   Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Én egy teljesen más módszert tervezek használni NaHSO4-t akarok bontani ami Na2S2O7-re bomlik víz kilépése közben majd ez Na2SO4-re és SO3-ra bomlik körülbelül 450 fokon. NaHSO4-et belehet szerezni egyszerűen Magyarországon is és még elég olcsó is |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 16
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471690
Látogatók ma: 368
|