94 db. hozzászólás
310 pont
    Haladó
2008.12.06.
tag |
Ha valaki tud Horvátországban vmilyen tüzi boltot az légyszíves segítsen! köszi! |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
A félre értések elkerülése végett, én nem eszem ilyen porokat mert ha ennék nem kéne keresnem dobozt 
Gabtech, te honnan szerezted a dobodat amit használsz? |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Írtam egy két e-mailt ennek-annak és ha van egy cég akiktől lehet ilyet szerezni akkor majd elmondom. amúgy pont holnapra várok egy ilyen választ egy magyar cégtől, de eléggé biztos vagyok benne hogy tudnak adni ilyen dobozt üresen is! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
MaDlaB én már régóta kiagyaltam, hogy a kondiporos dobozok a legjobbak. Gyúrok de nem szedek ilyen porokat szóval nincs is ilyen dobozom sajnos . De hogy ez a legcélszerűbb az tuti |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
GYúrunk vaze?
szerintem ha ez 4,5 kg os kiszerelés, akkor tényleg elég erős lehet a doboz fala, tehát megfelel. JA, ez praktikusabb olyan szempontbol, hogy csavaros a teteje.
Szerintem menj le a legközewlebbi fitness/testépítő klubba, adj a pénztárosnak/recepciósnak,300Ft-ot(+ÁFA ) hogy"Ugyan adjon mánn egy olyan szép 5 lityós üres gyúrószeres dobozt", és megvan a dobod.
Sook sikert. |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Szerintem nem ront olyan sokat a hatásfokon ha nem pont olyan kemény a dob fala mint egy PVC csőnek, meg én úgyse tudnék ilyenből 30 centit szerezni, vagy ha igen sok meló lenne+még a lezárások a végén...
Úgyhogy én maradok valami ilyennél.
Úgy néz ki tudok is szerezni... |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
jaja, tökéletesen megfelel, ráadásul nekem csak a vékonyabb falú dob van(a 110-es szürke). Az egyedüli nehézség a nyitás-csukás, de hozzá lehet szokni. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
én malmom is így van megoldva bár az kissebb, 110×200mm-es.
A kupakok a cső végén annyira szorulnak hogy nekem még el is kellett vékonyítani picit, hogy le föl tudjam rakni, szal ez nem gond ha meg kikopik akor ott a jóöreb szigszalag
Ladis: a dörzshajtás az amikor van két vastagabb fa rúdpl seprűnyél)
mindkettő forgóképes, az egyikat hajtja a motor, és erre csak rárakod azt kész.
a dörzshajtás ijen!
A tied pedig, ha jól értettem valami ilyen lesz:ilyen!
nem kötözködésböl írtam, hanem hogy okosodj |
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Szia!
Hallod, igen ahogy mondod, azok egy kupakok, amelyeket csak rá kell húzni a csővégre & kész!
De szerintem nem olyan könnyen kopik az ki, egyébként amelyik oldal csatlakozik a hajtó tengelyre, azt rá kell ragasztani a dobra, h. ne foroghasson el, de szerintem az még úgy sem forogna el, ha meg a nyitó oldal elkezdene jó-idővel kikopni, akkor meg mi sem egyszerűbb, adni kell neki mármint a dob szélének egy-két réteg szigetelőszalagot, hogy szoruljon ráhúzáskor & enyí!
Én legalábbis így készítem el a dobot!
Ja, igen dörzshajtásos lesz, mégpedig szoba ventillátor motor fogja a hajtást szolgáltatni a dobnak, amin nem fog átmenni a tengely, hanem oda lesz csavarozva 2 anyával a zárókupakhoz & kész!
Remélem érthető volt!
Nagy mázlim volt, mert eddig semmit nem kellett vennem a malomhoz, mert volt itthon fasza faanyagom, a dobnak való csövet meg munkahelyről hoztam (építőipar ), a ventillátort meg a főnököm, hozta, mert épp megkérdeztem tőle, h. van-e neki otthon nagy véletlenül nem használt venti-je & épp volt neki, mert összeveszett az asszonnyal & földhözbaszta (de a ventillátort isss... ) & eltört a lapátja, de a motor az jó... 
Szóval eddig nagyon full minden, mert még csak a gipszet & a kno3-at, meg a kénport kellett csak megvennem, mert még festékesdobozt is hoztam a munkahelyről, mert épp festettünk a múlt héten
Ráadásul még régi kávédarálót is találtam, ami kb. öregebb mint én, de jól alázza az anyagokat
Üdv:
Ladis. Előzmény: #3858
|
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
üdv.
Én is pont malom dobot keresek, mert a régi már elvékonyodott . Ladis, gondolom a PVC csöveget lezáró korongok nem menetesek csak a helyükre kell őket pattintani. Ki fog kopni és el fog forogni a lezárás vagy nem? Dörzshajtásos a malmod? |
|
|

175 db. hozzászólás
69 pont
  Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Hali, golyósmalom dobra vadászom.
Írtam egy rakat testépítéssel foglalkozó oldalnak hogy van-e üres, viszonylag nagy, tekerős tetővel ellátott dobozuk de nem nagyon reagáltak...
Nem tudnátok ajánlani valamit, én legalább egy 5 literesre gondoltam.
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 12
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471626
Látogatók ma: 304
|