82 db. hozzászólás
39 pont
     Zöldfülű
2007.10.26.
tag |
Hülye gyerek feje kerek.
Először is beüthetnéd google-ba és megnézhetnéd, hogy miről is van szó, mert (tudom, ez most szíven fog ütni), de LE VAN ÍRVA!
A szuper 8-as film egyszerű 8mm széles film, ferromágneses felületre rögzíti az adatot és ennyi. Egy cellulózacetát alapú műanyag szalag. Na most akkor jön a kérdésem: ezt körülbelül 2 perc megtalálni a google segítségével, ez nem nagy dolog (tudom, egyeseknek nagyon nehezen megy a gépelés, na de mindegy), szóval, akkor: mi a francért nem tudod végiggondolni ennek a "füstbombának" a lényegét? Ugyan az mint ha gumiabroncsot égetnél a kertben, semmiben sem különbözik tőle. A magas szénszámú polimer bomlik, ég és ebből sok szén lesz ami nem ég el és így kormoz. Ennyi, nem több. Nem bonyolult. Akármilyen magas szénszámú műanyagot égettek ez lesz a vége. Nem kell hozzá semmi extra. A szuper nyolcas film már új fajra cucc volt, alig tartalmazott nitrocellulózt, így nem gyulladt be olyan könnyen mint a régi mozifilmek. Tehát használhatsz helyette nyugodsz szívvel egy darabot apu kocsijának a kerekéből is. A hatás nem marad el, egy nagy pofon meg egy fasza kis tüdőrák az életed hátralevő részére.
//Ja és szerintem élő ember nem metszene ki neked 500Ft-ért 4 métert a tekercs filmjéből..... Előzmény: #3987
|