115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
kicsit drága csillagba, nem gondolod?
Ez egy hozzászólás a(z) "Lítium elemből, gázlámpa az Obiból" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Az nem bipoláris hanem térvezérlésű fat, ott nem emitter, bázis, kollektor hanem source,drain és gate a lábkiosztás
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Nem hiszem hogy rodamint kapnál gyógyszertárban, barátságos áron csak külföldön lehet hozzáférni.
Szacharóz = kristálycukor |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Laci97, használd a google-t!!
Én se tudtam, rákerestem és kb 2 percembe került!(remélem nem mondok nagy hülyeségeket)
Rodamint, gyógyszertárból
KClO3, én azt találtam hogya gyufából is ki lehet vonni
NaHCO3, nem vagyok benne biztos de azthiszem ez a sütőpor
Szacharóz, azthiszem ezt is lehet gyógyszertárban kapni
Google a barátunk
Ez egy hozzászólás a(z) "Újabb próbálkozás, ez már majdnem teljesen sikeresnek mondható." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
hát innen pyrocenterröl sztem kb olyan 4-5 ember van aki nagy nehezen be tud szerezni rodamint, szal ne igazán álmodozz: |
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Nincs benne perjodát, még jódse.
Itt a recept, örüljetek:
1g KClO3
1,5g Szacharóz
0,5g NaHCO3 (elvileg ez fölösleges)
2-2,5g Rodamin
Végülis annyira nem drága, 1g anyag van 1 galacsinba, 1 galacsin sztem nem kerül 50ft-ba, és ebből a féléből 1kg nem kell, már 100g is hatalmas füstöt tudna okozni!
Ez egy hozzászólás a(z) "Újabb próbálkozás, ez már majdnem teljesen sikeresnek mondható." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Kicsiatom: Nagyon király lett szerintem minden elismerésem a tiéd!
Marc!: A recept az titkos. Annyit tudhatunk hogy valamilyen perjodát van benne. Ami roppant drága és még annál is nehezebben szerezhető be. Szóval szerintem te nem fogsz egyhamar ilyet csinálni.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|