A másodperc ajánlata: 1870 Ft

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Nem rossz. Van még mit finomítani rajta. Ha jó látom mozsaraztad. Ahhoz képest, szerintem tökéletes!
Ha építesz egy malmot, akár 1-2 óra alatt is nagyon jót tudsz belőle kihozni! Ment rá a 4 csillag
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
grillszénből is lehet jót csinálni, még malom nélkül is na figyelj, fog a szenet meg a ként daráld meg de izmosan, összesen kb 5 percig, persze szünetekkel, majd add hozzá a KNO3-at, és adj hozzá annyi vizet, hogy a KNO3 nagyjából feloldódjon. Ha forró a víz kevesebb kell--> hamarabb szárad. Tehát, szárítsd ki a trutyit (gondolom már fűtötök, szal rá a radiátorra, + kb 2-3 nap, ha elég meleg a radiátor)
amikor megvagy daráld tovább a keveréket, most összesen kb 8-10 percig! így még malom nélkül is olyan lőport kapsz, amit már tudsz használni tűzijátékokhoz (bár kicsit több kell belőle, mint a jobb minőségűből)
Ez egy hozzászólás a(z) "Első puskaporom 1. kísérlet (még medves a BP azért akar nehezen gyuladni)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
köszi azt tudom hogyan kell csinálni de még friss, szal nehezen gyullad
Ez egy hozzászólás a(z) "Első puskaporom 2. kísérlet" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nedves? Hogy hogy nedves? Újrakristályosítottad? Amúgy elsőre nem olyan rossz de ez még koránt sem megfelelő. Keverd össze az összetevőket, áztasd be vízbe majd hagyd állni 24 órát, és szárítsd ki. Tedd be malomba, vagy ha nincs darálód meg kávédarálóban.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első puskaporom 1. kísérlet (még medves a BP azért akar nehezen gyuladni)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

54 db. hozzászólás
9 pont
   Zöldfülű
2007.12.08.
kitiltott |
jólesz ez.. :D de legközelebb ne nyílt lánggal gyújtsd.. fogj egy pálcát gyújtsd meg a végét és fújd el.. amikor izzik dugd bele a porba.. azt még a kezed is megmarad meg a szemöldököd is :D jó pyrózást!:)
Ez egy hozzászólás a(z) "Első puskaporom 2. kísérlet" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

92 db. hozzászólás
22 pont
 Zöldfülű
2009.10.26.
tag |
Én is nagyon bírom a sikolyt, bár inkább a nagyobbik fajtát.
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Repeszgránátokat törölnöm kell, bocsi! De megnyugtatlak, nem volt nagy pukkanása. Legközelebb papír burkolatot használj!
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Fal vastagsaga kb.2mm volt.
Egy tonkrement LED-es elemlampanak az elem tarto reszebe toltottem bele a flash port, amit papirzsepivel majd ragsztopisztolyal zartam le.Persze elotte furtam meg az oldalat.A repeszekre termeszetesen figyelmeztettem mindenkit igy mindenki fold bucka mogott volt mikor elsult.A kamera lealitas utan kikapcsolt es ki irta hogy leejtes vedelem miatt pontosan nem tudom mit mar angolul valoszinuleg az eros raszkodas miatt.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470455
Látogatók ma: 75
|