840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
ez mitől ment ennyire szét? kúp alakú "csövet" használtál vagy mi?
a színek tényleg nagyon szépek!! honnan van klorátod ill perklorátod azt megmondanád...
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
élőbe teljesen más, saját, de ezek a csillagok csak igy jók vagyis col tudja szerintem szíííp
van egy másik video csak az rosszabb azon a vidon van egy beszólás Apotól, péjló vagy mi(nem azért nem rakom fel, hanem azért mert ugyis csak lepontozzák a minőség ill nem olyan látváyos
|
|
127 db. hozzászólás
171 pont
Labortöltelék
2008.11.26.
PM Jelölt |
Egész jó lett!
Jó ez a magentás-vöröses szín. Élőbe is ilyen volt vagy csak a kamerád torzított? Saját vagy gyári csillagot használtál?
|
|
78 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.11.29.
tag |
nagyon király hogy csináltad
Ez egy hozzászólás a(z) "Recsego, termit." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
Ezek jók voltak én 2 hete csináltam ugyan ezt csak almával
ja és nem vettem föl sajnos 3ehyébként grat
Ez egy hozzászólás a(z) "Repeszhatás szimuláció..." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Nekem tetszik! Az arányokat, és az elkészítészt írd le valahova. Előre is köszi!
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Remelem a sok recsegos videoert nem jar tiltas. Azt hiszem en mar igy fogok meghalni. A recsegokig jutottam es le is ragadtam rendesen
Egy rez oxidos termit van a video vegen.
A video a baratom rossz mobiltelefonjarol kerult elo.
|
|
78 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.11.29.
tag |
grat gyönyörű lett
csak így tovább (irigykedek rendesen ) xd
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Nyugi Ladis! Nem nézlek én hülyének, valamit nagyon félreolvashattál
Röviden kijelentettem, hogy pár ócska petárdáért egy körtében nem félek. Ellenem nagyon könnyű lenne bármilyen bizonyítékot kreálni.
Rólam rengeteg videó van a neten, még a régi "nemfélekahatóságoktól" korszakomból, amikor bátran elküldtem a város szélén 2kg HE robbanóanyagot...
A videók nekem már nincsenek meg, de annó bárki letölthette a weboldalmról őket.
(megjegyezném, hogy ezekért már megkaptam a büntetésem, folytatólagosan elkövetett robbanóanyaggal való visszaélésért!)
Ezekből a régi videókból egyszerű hamis vádat csinálni, ha akarnak úgy is lecsuknak.
(mivel gyakorlatilag egyetlen régi videóm se került a hatóságok kezére a tárgyalás előtt)
Ezért igyekszem nem beleköpni a levesébe senkinek, és kívül maradni minden politikával, bűnözéssel kapcsolatos témából. Bár előbbi próbálkozásom nem jött be, hála a médiának. (Draskovics ügy)
Ez egy hozzászólás a(z) "Repeszhatás szimuláció..." című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #8146
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|