A másodperc ajánlata: BKF 212500 Ft

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Olyasmi mint a katyusa 100 csak 2x gyorsabb.

En egyebkent szeretem a sikolyokat,jo a hangjuk.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Valóban szép csillagok, és könnyen be lehet szerezni a hozzávalókat. Én is azért választottam ezt mivel sok hasonló csillaghoz kell MgAl és nincs kéznél éppen.
Elméletileg érdekesmódon ez egy glitter csillag és volt egy olyan amikor kezdett csillogni, de van amikor nem. Én sem tudom hogy mi lehet az oka, de nekem ez így is gyönyörű.
Manapság flying fish-en elmélkedtem hogy azt is csinálni kéne, de letettem róla a macerássága miatt!
Ez egy hozzászólás a(z) "A nap fénypontja, megfelelő időzítéssel! :-D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nagyon szép lett, grat! Utánanéztem itt, és google-ben ennek a Winkuor 24 nevű csillagnak de nem találtam semmit. Valaki irja le legyen szíves hogy mi ez, meg miből áll, mert tök jól néznek ki!
Ez egy hozzászólás a(z) "A nap fénypontja, megfelelő időzítéssel! :-D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Igen W24-es csillagok voltak.
Valóban alulgyújtós volt. Kicsit paráztam mivel időzítésben nem bíztam, de összejött.
Igen 38mm-esek voltak. Egy hónappal ezelőtt nem gondoltam hogy ilyen kicsiből is szépet lehet kihozni! De ...
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Ha jól látom, akkor ezek Winkuor 24 csillagok.
Alul gyújtós volt
Hány milisek voltak
Am nagyon szép
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
mit tettél ezzel a szerencsétlen egyedi( szar ) telleppel AM jóóóó!!! teccik :)
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
ez egy a kipróbált parlon alapú recik közül. csillagnak is tökéletes, csak akkor kell bele egy kis aceton, az feloldja a parlont és 1 nap alatt még ilyen szar időben is betonra köt. Ja, és a szikrák teljesen megszűnnek a csillagban |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Szép lett. Melyik zöldszinezési módszert használtad? huhh de értetlenül fogalmaztam rem megérted 
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470455
Látogatók ma: 75
|