905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Valószínűleg ez az a szemszög, ahonnan senki sem szeretné nézegetni az eseményeket. Azt elmondhattad volna, hogy a raketta mindkét videónál a fától indul a rongy felé. Csak lesem én, mondom most én vagyok ekkora spíler, hogy nem látom, amint a kamerával követed a raksit, vagy ez cato lett. Ha adhatok ötletet, úgy videózd le, hogy a kamera ne a raksival szembe legyen, hanem oldalt, hogy az egész "röppályát" vegye a gép. Ennek ellenére tetszett, elég érdekes nézőpont. Általában nem így szoktuk nézni a rakétát
Ez egy hozzászólás a(z) "Az elkészült rakéta (második felvonás)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Hát a második már jobb lett az előzőnél! A pálya most be volt olajozva, meg kiegyengettem még jobban. A homályosságot ismét a tanyasi Go-prora vezethetjük vissza.(de legalább a kamera megúszta )
Ezt elekromosan gyújtottam, mert elfogyott a viscom.
Ez egy hozzászólás a(z) "Az elkészült rakéta (második felvonás)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Hát szépen indult de a végén beakadt egy csavarodásba. A drótba úgy belevágott az anya, hogy mikor újból kifeszítettem elszakadt. A kép minősége a tanyasi GO-pro kamera miatt homályos. (befőttes üveg kitömve ronggyal, benne a kamera )
Ez egy hozzászólás a(z) "Az elkészült rakéta (első felvonás)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2015.03.01.
tag |
Egyszerűen nem találok szavakat .Ez majdnem olyan szép volt, mint jó magad! Egy napra lehetnék te, csak egy napra! Kedden kondi !
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszter " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Amúgy szabix által említett sorozatgyártású módszert használtam.A kartont ti honnét szoktátok beszerezni?Amúgy köszönöm a tanacsokat! |
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Kálium Nitrát alapú erős flashnek a KNO3/Mg/S 50/40/10 nagyon jó bojler anódból.Erős,gyors,magas hőfokon ég,bombettákba meg más kiskaliberű effektekbe nekem bejött.Kis hengeres bombettákba én síma fénymásoló lapot használok.De ha egzotikust akarsz megcsinálhatod golyósra is fogsz egy nagyobb üveggolyót és azt használod héjkészítéshez felvivőalapnak ott nem lesz fojtás mit kiköpjön.
Ez egy hozzászólás a(z) "25mm-es teszt bombetta (Sajnos a fojtást kiköpte :( )" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Erős flashnak mit ajánlasz KNO3-al?Kartont hol lehet kapni,mert nálunk, a papirboltban csak vékonyat tartanak. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Erős flashnak mit ajánlasz KNO3-al?Kartont hol lehet kapni,mert nálunk, a papirboltban csak vékonyat tartanak. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Alsó fojtásnak kalapálj bele bentonitot. Közvetlenül bele lehet préselni a gyzs-t is. Gyáriakban is így csinálják. A lényeg, hogy alul a gyzsnek legyen egy kis helyen hogy kilógjon, meg a présrudat is úgy kell megcsinálni, hogy a gyzs belül is kilóghasson (lyuk a présrúdban ahova becsúszhat a gyzs)
Bele a csillagok, valami erős flash bontó (csak gyenge bontóval tudja kiköpni a fojtást), felülre meg egy vastag 3-4 milis tömör karton kör alakú darab a csőbe nyomva majd az oldalához ragasztani ragasztópisztollyal. Szorulhat a csőben a karton karika, minél jobban szorul annál jobb. A ragasztót meg bőségesen nyomni lehet bele.
Ez egy hozzászólás a(z) "25mm-es teszt bombetta (Sajnos a fojtást kiköpte :( )" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
75 db. hozzászólás
17 pont
Zöldfülű
2011.12.07.
tag |
Asszem most már nyilvános, amúgy ez volt az első 50-esem vécépapír gurigás.
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es bombi" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Tényleg nagy köd volt,de ha áttennéd privátból nem listázottba a videót kicsit tisztulna a dolog.
|
|
75 db. hozzászólás
17 pont
Zöldfülű
2011.12.07.
tag |
Nagy köd volt, ez sokat levett a csillagok fényéből
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Köszönom, szépen a sok dicséretet!
Ez egy hozzászólás a(z) "Na itt van az én szövőgépem :) " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 12
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605072
Látogatók ma: 142
|