489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Na igen, ezekre tenyleg az lehet mondani, hogy szep, valtozatos, es legalabb annyi latyvanyt ad mint egy gyari! Grat!
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri 75 és 100 milis bombik" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
NC-t a kezdőknek úgy ahogy van el kellene felejteni. Az elején nem kell bonyolítani. A masszív alapokat kell megtanulniuk. Amíg nem tudnak egy normális vetőcsövest összerakni, addig ne szarozzanak már nc-t igénylő dolgokkal. Ez igaz a színes csillagokra, és a komplikált dolgokra is. Első körben a vetőcsövesek, csak is szenes egyszerű csillagokkal, utána a rakéták, azok is bp-s egyszerű üzemanyagokkal, aztán ha ezek már mennek akkor lehet bonyolítani. A világ legnagyobb f*szsága amikor egy kezdő a legbonyolultabb dolgokat akarja megcsinálni, amikor még egy vetőcsövesre se képes.
A cukros rakétákat se tudjátok használhatóra megcsinálni, mert ahhoz is sok tapasztalat kell. NEM EGYSZERŰBB MINT A LŐPOROS! Attól, hogy nem kell hozzá malom, még nem lesz egyszerűbb, sőőt... Nagyon sok csalódást tud okozni, ha egy olyan ember próbálkozik vele, akinek nincsenek megfelelő ismeretei és módszerei hozzá.
szóval totál igaz, hogy van az ncnek helye a pyróban, a színeseknek is, meg az elöbb felsoroltaknak de nem ezen a szinten ahol a kezdők vannak.
Szóval én minden kezdőnek azt javaslom, hogy barátkozzon a lőporral, és annak minden fajtájával, mert kezdő korotokban ez lesz a leghálásabb keveréketek. Amiben szén, kén, kno3 és dextrin van azt nem lehet elkúrni... Ha mégis sikerül, akkor az már kitüntetést érdemel.
Szerintem valamikor megint írok a blogok közé egy kurzus versenyt, vetőcsöves témában, mert látom, hogy sokaknak segítség lenne.
Ez a szöveg természetesen senkinek nem szólt, csak azoknak aki magukra ismertek benne, vagy hasznosnak találták.
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri arzenálom cuccaim (vegyétek figyelembe,hogy ezek az első bombettáim)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
Mole azért kicsit odafigyelhettél volna a biztonságra is! Volt néhány raksi amikor épphogy kettőt lépett faterod és már ment is a raksi.
Vagy ő ennyire szereti parahelyzeteket? bm helyett viscot használj annak kiszámíthatóbb az égése.
Ez egy hozzászólás a(z) "Mole szilvesztere, avagy a légvédelmi rakétasereg!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Nekem azt mond meg hogy marad a recsegő pistil olyan szépen együtt középen ??
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri 75 és 100 milis bombik" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
71 db. hozzászólás
40 pont
Haladó
2013.01.21.
tag |
A malmom nekem is szilveszter előtt egy nappal beadta a kulcsot de szerencsére már nem volt rá szükség
Ez egy hozzászólás a(z) "Mole szilvesztere, avagy a légvédelmi rakétasereg!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3604975
Látogatók ma: 45
|