240 db. hozzászólás 81 pont Pirotechnikás
2010.11.11. tag
Jó kis videó. én már lusta vagyok hasonlók készítéséhez...
Első bombáimat én is vízüveg tekertem, nem volt nagy élmény gumikesztyűben szenvedni. Látom te puszta kézzel csinálod, nem árt a kéznek?
Szerintem majd ha elfogy a vízüveg vegyél inkább cmc-t, az biztos nem árt a bőrnek, nem drága nagyon kiadós én 1 csomagot használok már 4. éve.
Tekerés közben időnként dörzsöld meg a gömböt egy dezodor aljával, sokkal szebb lesz a végeredmény.
162 db. hozzászólás 13 pont Tud valamit
2009.08.09. tag
Hmmm most meghoztad a kedvem hozzá, holnap szétnézek, lehet akad itthon ötveneshez való KPE cső, aztán megpróbálnék egy egyszerűbb hengerest összehozni :)
368 db. hozzászólás 54 pont Haladó
2008.01.27. tag
én azért szeretem az 50 est mert azzal nagyon könnyű dolgozni! én azon tanultam! mert a 30 asokba ugye visco kell meg kevés a hely benne ...... nálam meg pénz szűkébe, gy.zs. hiány miatt spolettéztem! egy nagyon régi képemen van az egyik ilyen bombi :D
197 db. hozzászólás 506 pont Labortöltelék
2010.06.15. tag
A dextrint nem aktiválja a denaturált szesz, dexet a víz aktiválja, így nem biztos hogy egyben maradnak a szemcsék, szét fognak mállani.
Dextrines ragasztáshoz az általános nedvesítőszer a 75% víz 25% alkohol elegye.
És igaz hogy granuláláshoz elég 2-3% dextrin, de 5% se fog sokat lassítani rajta.
162 db. hozzászólás 13 pont Tud valamit
2009.08.09. tag
Köszi, későbbiekben kipróbálom ezt napraforgóhajas módszert, de még nincs rá szükségem, nem vagyok még azon a szinten hogy ötvenest vagy a felettit csináljak. A pp alatt a ping pong labdás nc oldatot értettem igen
Tudom hogy kupakbombiba jobb lenne a flash, de nincs itthon most alu, vagy mg porom, vészmegoldásnak meg ezt tudtam kitalálni. Próbáltam már bp-vel is, végső soron működik.
Rendben, legközelebb fehér papíron fogom tesztelni.
177 db. hozzászólás 93 pont Hobbista
2012.01.11. tag
Köszönöm a sok hasznos választ!Rendben még tovább fogom malmozni.
Szabix: az az igazság,hogy én már ezt legranuláltam. A granuláláshoz 5% dextrint használtam denszesszel,amit egy szűrőn át dörzsöltem.Lehet,hogy valamit itt hibáztam?
368 db. hozzászólás 54 pont Haladó
2008.01.27. tag
ööö..... PP mint pingpong lapda? arra szerintem jó! de próbálj meg lőport felvinni naprahajra! nekem az nagyon adja :D (bár azt csak vetőnek ajánlanám mert bombiba én csak 50 felett szoktam azt pakolni)
1203 db. hozzászólás 303 pont Őstag
2009.05.08. moderátor
Malmozd tovább a fűzfásat, és utána granuláld le. A granulálás sokat fog dobni rajta. Ha még malmozod 2-3 órát utána már szerintem mehet az átlag 10% os vető mennyiséggel. A granulátum méret meg olyan 2-3 milis legyen. 1-2% dextrinnel granulálhatod, vagy 2-3% nc vel.