A másodperc ajánlata: tornádó 250 Ft

71 db. hozzászólás
40 pont
    Haladó
2013.01.21.
tag |
Köszi! A következő szilveszteren is lesz titános csillag, mert hagytam még 5 gramm Ti-t Meg most már tényleg meg kéne csinálni azt a d1-et is... Nameg nyáron is kéne valamit csinálni, nem csak henyélni 
A 80-asban volt booster is, csak nagyon kevés. Nem mertem többet tenni, mert az utolsó pillanatban száradtak meg a csillagok és féltem hogy elporladnánk :D Pedig simán kibírták volna. De jövőre majd lesz benne több flash! Megcsinálom előre a csillagokat és akkor nem lesz ilyen probléma 
Ez egy hozzászólás a(z) "2015-2016 szilveszteri tüzijátékaim! :)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

177 db. hozzászólás
93 pont
   Hobbista
2012.01.11.
tag |
Hát idén 29-én kezdtem el a munkálkodást. Aznap a szenemet megőröltem, aztán úgy gondoltam, hogy majd folytatom másnap Az utáni nap (30-án) csináltam a csillagokat, ezért szerintem nem volt elég ideje megszáradni másnapra (20mm átmérőjű csillagok voltak). 31-én álltam neki az összeszerelésnek Délután 4 kor bementem a kis fűtetlen műhelyembe, és egészen estig ott maradtam volna, de a szüleim nem engedték, hogy ott fagyoskodjak 10 óránál tovább Pedig anyagom az bőven lett volna. 100 milist is terveztem, meg is volt hozzá mindenem , csak hát nem maradt időm arra sem Nem csak ezt az 5 darab 45mm csináltam, hanem 9-et de azokat nem filmeztem Szerintetek néhány bombinál miért volt aszimetrikus a bontás? (hengeresek voltak)
Ez egy hozzászólás a(z) "Idei tűzijátékaim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Ugye-ugye? A titán fém nem csak protézisnek jó! Hát gecc le a kalappal! A titán jó, a csillag az jó, fel is mentek a picsába. Bontottak is, bár az lehetett volna nagyobb. főleg a 80-asnál. Nekem annó bontottak így amikor nem használtam neki boostert. Szabi is ezt javasolta, aztán meg már 2km-re is hallható volt amit én a kertben nyomatok... Lásd 2012 szilveszter, ahol köd volt.
Ez egy hozzászólás a(z) "2015-2016 szilveszteri tüzijátékaim! :)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
gondolom úgy voltál te is, mint én:
- Jajj, 2 nap szilvi-ig, mit csináljak, ha nincs semmim?
De azért látom, te sem jöttél ki a rutinból.
Egy kérdésem lenne: milyen csillagot használtál? Én valami szenes + Ti-t tippelnék, talán TT vagy C6 w/ Ti?
Ez egy hozzászólás a(z) "20 lövetű csillagágyú telep, sajna csak ennyire futotta idén" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Fasza volt ez, főleg 45-ösöktől, jó magasra húzott.. Bár a csillag az szerintem nem valami jó. Célnak megfelel, gyakorolni jó, de egy fő műsor arra alapozni... De viszont tanulhatsz belőle. Gondolom TT, de azt hogy csináltad, hogy az egyik oldalon sűrűbb volt mint a másik oldalon? Legközelebb keverj bele glittert is, mert ha van 100db 45-ösöd és mind szenes, a végére úgy elunja magát a közönség, hogy haza megy, pláne ha hozzá társul egy minusz 10 fok is.
ja ,és legközelebb amint lenyomtad, hogy rec, tedd máshova az újjad, mert én is jártam már úgy, hogy pont bontáskor szartam be, mert nagyot szólt, és persze megnyomtam a gombot az meg abbahagyta a felvételt... De ezen is lehet javítani.
Összességében nem volt rossz, én is így kezdtem.
Ez egy hozzászólás a(z) "Idei tűzijátékaim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

71 db. hozzászólás
40 pont
    Haladó
2013.01.21.
tag |
Ezek voltak az idei tüzijátékaim :)
A 80 miliméteresen van még mit csiszolni... Sajnos a bontás nem volt szimmetrikus, mert nincs normális héjprésem. De ami késik nem múlik 
Másrészt a csillagok sem voltak benne ugyan olyan méretűek. Ráadásul elég kis csillagok voltak... Viszont ezeket leszámítva szerintem élvezhető volt! A titán nagyon sokáig látható volt az égen :) 0:43-nál a TT+Ti élőben elég jól nézet ki A petárdákat azért kockáztam ki, mert bevilágítottak mindent és nem akarom hogy valaki felismerje hogy hol lakom 
( ui: Kössz a Ti-t és a FeTi-t mole! )
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Én is igy voltam,amikor egész évben csináltam köd volt szart se láttam,mikor meg beleuntam ,jó idő volt,akkormeg összedobni valamit.kössz a recit
Ez egy hozzászólás a(z) "Vissza a kezdetekhez! By: Mole" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
A csillag ágyúba a kék milyen reci?
Ez egy hozzászólás a(z) "Vissza a kezdetekhez! By: Mole" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Minden elismerésem,minőségi cucc
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3539442
Látogatók ma: 43
|