368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
én is csak gratulálni tudok nagyon döfi lett 
Ez egy hozzászólás a(z) "Na itt van az én szövőgépem :) " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
    Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Persze kicserélek mindent erősebbre, csak ezzel próbáltam ki köszönöm a dicséretet
Ez egy hozzászólás a(z) "Na itt van az én szövőgépem :) " című tűzijáték videóhoz. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Na akkor most egy lényeges dolgot elmondok nektek, hogy tanuljatok:
A felső szövőfejbe kell egy kúpszerű izét csinálni, persze negatívban. ebben mennek ugye a cérnát, és itt a por is. Namostakkor a felső szövőfej tölcsérébe bemegy a por, és itt a port körülöleli a cérna. De nem mindegy, hogy a szövőfej kúpja milyen szöget zár be. Ha nem eléggé kúpszerű, akkor beszorul a por és betömörödik. Enyhe ívet sem érdemesl csinálni neki, akkor sem lesz fasza . hogy érthető legyek adok egy pár képet is:
ilyen a szar tölcsér:

ilyen az optimális:

Csaba, neked még mindíg ajánlom EZT a linket!
Ez egy hozzászólás a(z) "Végre elkészült a hibrid visco machine a többi a hozzászólásban :-D avagy mi lom az sokszor kincs!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Fasza lett! így elsőre csak annyit, hogy a gatyagumit meg a cellux-szigszalagot csréld ki valami erősebbre, mert akkor esztétikailag is szebb lesz, mert ez így egy kicsit hasonlít a kínai szövőgépre
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
    Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Nem én voltam az operatőr,hanem a fater
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
    Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Na végre fel sikerült raknom :) nagyon príma lett ahhoz képest hogy kb 200 ft ból raktam össze elég jól sikerült. 15-20 m viscot már legyártottam, arról is lesz videjóó A kartontárcsát meg ki lehet cserélni mert van hozzá ugyan akkora bakelitom, de nem akarom majd csak ha tönkre megy .
|
|
65 db. hozzászólás
18 pont
    Zöldfülű
2014.12.19.
tag |
Nem kell kezdőcső. Egy tölcsérbe futnak a szálak,és a tölcsérbe van a bp. És aköré szövi a cérnát. Csaba szerintem ne költs olyan sokat. Az enyém is használt csapágy,ujrazsírozva a fúrónak sz@r az aksia . 200ft bol raktam össze 200-FT! A cérna, gatyagumi meg a ragasztópiaztolyos ragasztó volt kb ennyi. De ezt CSAK itthonról való dolgokból csináltam lehet fejleszteni van már a karton tárcsák helyett bakelit tárcsa, de addíg nem rakom fel míg nem megy tönkre a karton  
Ez egy hozzászólás a(z) "Végre elkészült a hibrid visco machine a többi a hozzászólásban :-D avagy mi lom az sokszor kincs!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

368 db. hozzászólás
54 pont
   Haladó
2008.01.27.
tag |
Na , megvagyok..... namegg idegileg meg ki....... ha megsikerülne úsznom k.b. 8000.- ből, akkor befizetek ilyen esztergált izékre..... ez a szar amit ssze maszkoltam körübelül a 10. vagy 20. ilyen gép. persze mindig ott van a problémám ahol most is! hogy a p*csába lessz a cérnákból cérna cső? ezt eddig még nem tudtam megfejteni :'@ valami kezdő rudat kell bele engedni? vagy hogy? miként? lehet hogy van rólla valami infó angolul vagy kínaiul, de én segg vagyok a fordítóhoz is :-S a nyelv tanulás soha nem volt erősségem 
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 11
Ebből tag: 0
Látogatók: 1474831
Látogatók ma: 126
|