16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
ha megint hülyeséget csináltam akkor bocs, töröljétek! :(
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
-.-
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
KNO3, szódabikarbóna és aszkorbinsav keveréke, tavaly írtam róla, de nem tudtam még hogy arányokat nem szabad írni, ezért törölték, tehát keress rá.
part1
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3XprwwuD5sY?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3XprwwuD5sY?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
part2
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hl1-j1Gi2UQ?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hl1-j1Gi2UQ?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
part3
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9e9Ot6k38fI?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9e9Ot6k38fI?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Hogy kell aranyport csinálni? ez érdekel...
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
de azért köszi az építő jellegű hozzászólást, megpróbálok "értelmeset" írni ezentúl ;)
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
xD nem azért blog egy blog h megosszuk a gondolatainkat? xD néha hülyeség is belefér nem? :P amúgy meg nem hiszem hogy nagyon ismernél, az hogy nem kockulok be a gép elé írogatni, nem azt jelenti hogy nem tudok semmit :D ink bioszos vagyok, de annyit még én is tudok hogy kell puskaport, aranyport meg ilyen hülyeségeket csinálni :) én tanulni jöttem erre az oldalra anno 2 évem és ez be is vált :D
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Nyugodj meg ezt is törölni fogják mert pont annyi értelme van egy blogot nyitni fölösleges témával mint amennyi ész szorult beléd... azaz nem sok...
|
|
16 db. hozzászólás
2 pont
 Zöldfülű
2008.01.01.
tag |
Hát kicsit lekéstem xD 2 év telt el és már kicsit utánanéztem a dolgoknak, és szomjas is vagyok...
Ez egy hozzászólás a(z) "hát na." című blogbejegyzéshez. Előzmény: #3404
|
|
|

44 db. hozzászólás
104 pont
    Zöldfülű
2010.06.22.
tag |
Ejnye Szabi Tudd meg, hogy ilyet ítélni csaj Istennek van joga
Na jó, ez volt az egyházi iskolás oldalam..
Saját oldalamlór, tényleg én is azt mondom: Aki hülye, haljon meg!
Tehát ennyire hülyeséget csinálni, hogy fémcsőbe tölteni... Áhh.
Ez kb. olyan, minthogy azt hiszem tavaly szilveszterkor volt az az eset., amikor 2 h.gy.(hülyegyerek) szétkapott 100 petárdát, és belerakta egy vascsőbe amit aztán elkezdték kalapáccsal verni.... Többit sztem gondoljátok.. Szikra, puff
Ez egy hozzászólás a(z) "Én" című blogbejegyzéshez. |
|
|

54 db. hozzászólás
9 pont
 Zöldfülű
2010.05.03.
kitiltott |
ezt az oldalt nem neked találták ki!
inkább kutas a neten a füstbombáról mint ,hogy ilyen
baromságot csinálj (idő pazarlás!!) 
Ez egy hozzászólás a(z) "Füstbomba" című blogbejegyzéshez. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Hát ehez csak gratulálni tudok tényleg ha valakinek annyi agya nincsen, hogy bele gondoljon, hogy mit csinálhat az a cucc akkor szó szerint megérdemli a halált is akár
Persze ezt nem tudhatta ö de a sikolyban lévö cucc az egyik legerösebb LE cucc amit lehet csinálni. Az aluminium meg a másik dolog amit angyon értelmes módon hazsnált a spanod mivel az egy fém és ezt még egy full tudatlan ember is tudhatja hogy az alu burkolat nem fog elpárologni hanem szétrped és valahova elrepül...
Na meg amikor alulrol melegitesz egy elegyet az sokkal gyorsabban ég mint simán meggyujtva. Persze haverod ezt se tudhatta...
De akkor is ki az a hülye aki egy alu burkolatu cuccot alulrol melegit ugy, hogy ott áll... akkor legalább egy gyertyát tett volna alá és kitámaasztiotta volna a cuccot vmivel...
Sok esze miat nem jutnak el a dolgok az agyába ugylátszik Mázlija volt hogy nem vakult meg... Ha vastagabb burkolatot hazsnál akkor a szemén át még bejjebb is mehetett volna a repesz és akkor volt spanod nincs spanod... Figyeljetek mit csináltok mert veszélyes hobby ez
Amugy grat neki
|
|

54 db. hozzászólás
9 pont
 Zöldfülű
2010.05.03.
kitiltott |
csá az akác az nem jó Bp-hez mert nem puha fa
Ez egy hozzászólás a(z) "házi lőpor" című blogbejegyzéshez. |
|
|

112 db. hozzászólás
23 pont
  Tud valamit
2010.02.04.
tag |
Tudom.
De ő ezt akkor nem tudta.
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Grat a baratodnak! Kalium-perklorat erosseget tekintve feler egy bivaly eros flash poreval.
|
|

112 db. hozzászólás
23 pont
  Tud valamit
2010.02.04.
tag |
Igazábol nem fölrobbantotta magát, hanem ez aluminium csőbe sikoly elegyet rakott.(de mivel nem volt éppen gújtózsinórja ezért alúlról melegítette).
Azt mondta hogy olyan nagyot robbant hogy 1-2 óráig nagyon hangosan sípolt a füle. Ráadásul eltalálta két szilánk a fejét(szerencsére csak kicsik), az egyik a homlokát, a másik meg as szemét. Egy kisebb műtétet végeztek a szemén, de azóta már jól van és semmi baja.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1474114
Látogatók ma: 83
|