1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Üdvözlünk a centeren "Zs"Uzsó...!
Örülünk, h. regeltél & maradj továbbra is a center törzs tagja.
Colnak meg /nem kell mondanom/ segíts mindenben, még ha néha nehéz is preferálni a "kis" szenvedélyét, de ő az a pali, aki úgymond "legbetegebb" közülünk & ez látszik abból is, h. nem semmi dolgokat hozott össze saját erőből, akaratból & kitartásból, de gondolom ezt nem kell bemutatnom...
Örülök, h. írtál egy ilyen bemutatkozó pyro-blogot & remélem mielőbb taláxolunk újra veletek...
Vadállatok vagytok...!
Ez egy hozzászólás a(z) "Szőke nő és a pirotechnika" című blogbejegyzéshez. |
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Na nagy gratula neked!!(hogy regeltél és igy támogatod colt az az a férjed).Mostmár én jövök,az én asszonyomat kell rávenni hogy regeljen.Ő is nagyon rendes mint te és ő is szokott segiteni nekem!A kisfiam még nem tud segiteni bombit szalagozni mint a tiétek,de ami késik nem múlik.(2éves).
Mégegyszer gratula.
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Én csak azt akartam mondani hogy minden évben a híradóban van 1-2 lökött aki felrobbantja magát, így is annyira bevagyunk már tiltlva meg adóztatva meg korlátozva, már elegem van hogy mindig más miatt szívunk.
Hát lehet, hogy nem nagyon ismersz, de te se tettél nálam túl jó benyomást.
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
A sima MT2 lassú volt 5mmes fúvókával, ld a havas videómat. Az MT2+ több mint 3/4 furatos 80mm/65mm, ahhoz lehet jobb lenne a 4,5, 5mm, 4mm-essel brutál hangja van.
Ez egy hozzászólás a(z) "MT-2 tesztek" című blogbejegyzéshez. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Vidik csak holnap, mert itthon csak pannonos netem van és nincs szélessávú lefedettség most vágom őket, holnap felrakom. Amint ráérek megint többet foglalkozni ezzel kipróbálom a lőporosat is, most nincs sok időm, és a KNSB gyorsan klész
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Jónak tűnik a motorod. Én is ugyan ebben az átmérőben fogok kisérletezni. Örülök hogy neked felvitte a 250 grammot mert én 75 miliseket szeretnék majd rá szerelni.
Nekem bp lesz a hajtóanyag hosszabb furattal ugyan igy 4 milis fúvókával. Próbáld meg hosszabb motor átmérővel és hosszabb végigfurattal és fél-egy milivel nagyobb fúvóka átmérővel.
A füvóka több gázt enged ki igy elvileg nagyobb lesz a tolóerő.
Grat a mocihoz. Vidiket szivesen megnéznék illetve mérleges tolóerő teszteket. Ja és 60-30-10 es lőporral nem akarod kipróbálni őket?
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Üdvözlünk a csapatban, örülök, hogy sikerült collal dolgozni, segítsd a haladásban, szeresd, ápold mindhalálig!
Pokol, sztem volt már, de abbahagyta egy-két hét után.
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
videók, képek holnap
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Szerintem te (remélem nem baj hogy tegeztelek) vagy az első nő/lány a honlapon!
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Lacy nekünk miközünk van ahhoz vagy az esetleges következményekhez?... Ha Dani szekrény leamortizálósdit akar játszani mert ilyen kedve van akkor tegye.. Emiatt neked semmi bajod nem lehet... Csak azért mert egy kolégista ezzel szórakozik nem fognak kimenni hozzád a rendörbácsikk/nénik... Na meg centerröl kire számithatna? A 90% csak nicknévröl ismeri a másikat de még képet se látott róla... Szóval Lehet csak én nem értem a hsz-ed lényegét... Akkor javits ki kérlek.
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
241 db. hozzászólás
343 pont
Haladó
2010.06.09.
tag |
Most nézem nem is nekem irtad.Mindegy...
Bocs az Off-ért. |
|
|
241 db. hozzászólás
343 pont
Haladó
2010.06.09.
tag |
Dani22.
Nem leszólásból mondtam.Aki már 2éve centeren van arról a személyről nem mondanám hogy felelőtlen.Én csak egy tapasztalatomat írtam le.Bocs, hogyha kötekedésnek hangzott.. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
Hát én ehez nem nagyon értek anyit tudok mondani hogy próbáld ki. Amit én ajánlok az az hogy 70 gramm gipsz 30 gramm bentonit ezt finom porrá örölöd kw daráloban majd ebből csinálod a fuvokát csak nem szárazon préseled hanem vizezed és igy beleköt a csőbe nekem nem kopott ráadásul kiseköpte soha a moci szval nagyon jól birja. annyit azért még irnék h nem kell tulvizezni nem kell neki sok elég annyi h gyurmás legyen persze ne mcsak belerakod kened hanem a moci teste rajta van a csövön avgy testen amire feltekerted magyarul ráhuzod és annyit hagysz amekkora fuvokát akarsz
Ez egy hozzászólás a(z) "Rakéta és ami mögötte van." című blogbejegyzéshez. |
|
|
125 db. hozzászólás
7 pont
Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
A nagy köd miatt mi is szivtunk. Nem látszott csak a fehér csillag vége.
Ez egy hozzászólás a(z) "szilveszteri próbálkozgatás" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 16
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605036
Látogatók ma: 106
|