Hallod srác, mi nem azért vagyunk, hogy kiszolgáljunk téged ilyenekkel Nyugodtan beírhatod a keresőbe vagy a gugliba amit akarsz, és az majd segít a bajodon. De első lépésben inkább csak olvasgass aktívan pár hónapig mert csak megölöd magad ha valamit elcseszel... Pár ujj hamar lereppen ha nem figyelsz . További jó olvasgatást.
Kezdetnek olvasd el ezt és majd röpke egy két hónap múlva kezdj neki ha már kívülről vágod a témát..
Ez a recept amit belinkeltél, NEM MŰKÖDIK így, mert NEM LESZ SZINES!!!!! Szineset nitráttal csak sárgát lehet, realgárral!!!! Működő füstreceptek: http://www.privatedata.com/byb/pyro/pfp/smoke.html
Én csak annyit mondanék ,hogy haveromnál szilvesztereztem és megteccettek neki ezek a házi cuccok és őt komolyan érdekelni kezték ezek a dolgok.Na mondok akkor ha elszánt vagy segítek...kicsit csóró a srác ,de ígyis egy csomó mindent sikerült neki beszereznie.Kb 2 hét alatt sok alap dolgot megtanult és már saját vetőcsöveseket,csillagokat és bp-t is csinált egyedül...Szal ezzek csak azt akarom érzékeltetni ,hogy ha valaki elszánt akkor bármit elérhet ,csak egy kis anyagi támogatás és kitartás kell.
Ez egy hozzászólás a(z) "Kno3!!!!!" című blogbejegyzéshez.
Ha ennyire bíztatnak akkor csak látnak benned flyék valami reményt, nem úgy mint sok másik kezdöben :D vegyél nitrátot meg minden mást. Ha beletanúlsz azt fogod mondaní , hogy megérte elkezdeni :D
Csak a kezdet nehéz szóval sok sikert hozzá!
Ez egy hozzászólás a(z) "Kno3!!!!!" című blogbejegyzéshez.
tüzijáték mester?????
tudnék sorolni innen néhány embert akire itt a magyar amatőr pyro szintjén illene ez a cím... tőled mit láttunk eddig???
Amúgy gondolom a Ned Gorski, Shimizu, Fulcanelli nevek neked nem mondanak semmit, ugye???
inkább rendelj innen mert gyógyszertárba nagyon drága és sokat kérdezősködnek
én innen rendeltem 2 csomagot
(2-3-nál kevesebbet ne rendelj nem éri meg mert több a szállítási költség)
Ez egy hozzászólás a(z) "KNO3" című blogbejegyzéshez.
Szerintem ,ha ilyen alapdolgot nem tudsz akk ne akarj pirózni...Ez nem ,olyan dolog amit 2 perc alatt megtanulsz.Sokat kell tanulnod és ha megvan a kellő elméleti tudásod akk nekifoghatsz a gyakorlati részének is.Ha tudnál pár alapdolgot akk nem kérdeztél volna ilyen faszságot.Mellesleg ,ha valaki robbszert póstáz, vagy ad el az is robbanószerrel való visszaélésnek minősül...és jobban megb@sznak érte mintha saját felhasználásra kellett volna...
Kedves lángész!
Tanulj még egy kicsit.Ugyanis ezzel a tudással ami most van neked a pirotechnikáról.Nem hiszem, hogy sok mindent tudnál kezdeni a lőporral...