A másodperc ajánlata: 2461 Ft
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.02.
kitiltott |
http://www.facebook.com/pyrotechnika001?ref=hl AKI SZERETI A PYROTECHNIKÁT AZ LIKE |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Na ha már 16 éves vagy és az üzenőben említett vegyszereid megvannak akkor talán nem vagy reménytelen de majd kiderül...
A malmot meg csináljad az alap!!!! Addig is a candyből tudsz csinálni rakétát... ha meglesz a malmod akkor meg kezdheted a bombettákat, ahogy érzed, kupakkal is kezdheted, de akár 50essel vagy 75össel is!
Még fémport szerezz ha nincs és akkor tudsz nitrátos flash-t, meg glitter, flitter csillagokat is!
Ha van még kérdés adj msn címet!
Ez egy hozzászólás a(z) "A kezdet, avagy első saját készítésű pyro." című blogbejegyzéshez. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Hát mondjuk ez tényleg nem villog, de nem azért mert síriussal van, hanem azért mert valószínűleg a víz tönkretette. Ez sajnos nem jó példa volt, ebből jóval többet ki lehet hozni, de nekem is van hogy megeszi a víz.
Itt egy sokkal jobb példa ami szintén síriussal készült:
http://pyrocenter.hu/tuzijatek/videogaleria/showvideo.php?video=857
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagszóró, D1 glitter, vulkán elegy, vagy mi a fene?" című blogbejegyzéshez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
először nem tudtam, miért gány... Aztán megértettem. De azért örülnék, ha nekem is ilyen szépen működő bombijaim lennének... |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
először nem tudtam, miért gány... Aztán megértettem. De azért örülnék, ha nekem is ilye szépen működő bombijaim lennének... |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
"Sajnos csak grillszenem meg siriusom, de nekifogtam, lesz ami lesz"
-Nem tudom mi ez a negatív hozzáállás, a grillszén és a sírius alu megfelelő alapanyag D1-nek, annyira nem lesz jó mintha atomized aluból lenne, de teljesen használható, én is ezekből csinálom.
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagszóró, D1 glitter, vulkán elegy, vagy mi a fene?" című blogbejegyzéshez. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Ha házi elöltöltös épitésére adod a fejed vigyázz pár dologal. Pl
1nem igazán legális tehát én a hejedbe nem ilyen nyiltan csinálnám.
2 Csöválasztásra nagyon figyelj mert irtonagy nyomáson müködnek ezek a cucok ajánlanám vegyél precizios hidraulika csövet. több száz bar nyomást kibirnak teljes biztonságal és preciz belsejük van.
3 csapantyut mielött tulbonyolitanád elárulom hogy a rozsapatron tökéletes erre a nemes feladatra!
4 kibaszotul vigyázz vele!
Ez egy hozzászólás a(z) "Az én elöltöltés pisztolyom, amelyt amaz hétnek az végén csináltam vala." című blogbejegyzéshez. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Azt javasolnám neked, hogy a viscora tekerj egy réteg papír alapú ragasztószalagot.Ez plusz időzítést biztosít a bombinak, másrészt a gyújtást a bombi közepére lehet fókuszálni.
Én 20-30-50mm es bombik esetében ugyan ezt a módszert használom. Kívül-belül egyaránt meg kell kenni takonyragasztóval.50 es kalibernél nem árt ,ha takonyragasztós fonállal ás áttekered a viscot biztos ,ami biztos alapon.
Ez egy hozzászólás a(z) "Emlék marad..." című blogbejegyzéshez. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Az hogy a 4 másodpercből 2 lett(bár annyi majdnem elég 35-ős bombához) azért volt, mert vagy elfejteted betekerni a viscot, vagy elszámoltál valamit. Ne felejtsd csak a visco azon része számít bele az időzítésbe ami a bombán kívül van +a bomba falvastagsága. A bombán belüli rész csak akkor számít bele ha jó szorosan meg van tekerve papírral.
A tt csillagokhoz baromi jó kamera kell, úgyhogy ne idegeskedj, hogy nem sok látszik, attól élőbe még szép.
Ez egy hozzászólás a(z) "Emlék marad..." című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605100
Látogatók ma: 170
|