630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Nem b@szogatásból írtam, amit írtam. Csak számomra furcsa ,hogy 6-10 ezreket ,hogy lehet kiadni pár gyári rakétáért, amikor ennyi pénzből sokkal több és szebb dolgot lehetne kivitelezni házilag. Persze megértem azt is ,hogy valakinek van rá pénze, de ideje és türelme nincs ,az vesz gyárit. Pedig igazán nem tart sokból gyárit alázó rakétákat csinálni. Flassh meg van 2mp alatt, hajtóanyag is 1-2 óra alatt meg van pár kiló. Csillagok azok, amit sok időt vesznek igénybe, de ha sokat csinál az ember ,akkor egy darabig kitart. De hát nekem mindegy ,hogy ki ad ki érte vagyonokat, nem az én dolgom. Csak számomra érthetetlen...Még utólagosan annyit ,hogy amikor én kezdtem sok pénzt elvertem gyáriakra és nekem is bejöttek. De amikor saját magam kezdtem el komolyabb dolgokat csinálni ,rájöttem ,hogy minimális pénzből sokkal szebb dolgokat tudok csinálni, mint amire a bolti cuccok képesek.
Ez egy hozzászólás a(z) "Tango raketa teszt" című blogbejegyzéshez. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Hát az én kutyám nem harap meg senkit csak ugat.De nagyon elterelődött a szó a kutyák felé.
Ez egy hozzászólás a(z) "Semmi kül" című blogbejegyzéshez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Amit fly mond az igaz amúgy, csak azt kell szem előtt tartani hogy a gyáriak be vannak korlátolva a hatóanyag-tartalom szabályok és biztonsági előírások közé és még tömeg gyárthatónak is kell maradniuk, ezért nem olyan minőségűek mint a háziak. A házi cuccoknál nincs semmi korlát, ott a minőséget a készítő elvárásai szabják meg, és természetes hogy egy házi minőségi tüzi magasan felülmúlja minden téren a gyáriakat. De amíg a gyári egy gépsoron pár perc alatt elkészül addig a házi cuccokon néha napokat, heteket dolgozunk... gyárban ezt nem tudják megcsinálni. És amíg te azt állítod hogy a házi cucc olcsóbb addig nem számoltad bele hogy azidő alatt amíg összeraktad, melóval akár az árának tízszeresét kerested volna meg.. Ez egy hobbi, nem verseny a gyárakkal. Összehasonlíthatatlan a kettő.
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
A kicsik ha jol emlekszem 25-sek, flysyd001: vettuk a lapot, respect, hogy te mindent hazilag keszites, de ezt minden egyes alkalommal leirod ha valami nem hazi kerul az oldalra... Amugy meg eleg jo effekteket produkaltak, latszik, hogy eredetileg nemet es osztrak piacra keszultek, es nem magyarra mint a tigeresek... Viszont az xplode-os merlin raketaknal azt tapasztaltam, hogy az egesz fej meg volt toltve hatoanyaggal, nem volt levego, ezekben a tangokban mar a telepekben talalhato henger alaku bombat lathatunk ha leszedjuk rola a fejet, de legalabb a nagyobb raketaknal a merete is nott a toltetnek, nem ugy mint a szlovak lidls raketaknal.
Szabix: koszonom!
Ez egy hozzászólás a(z) "Tango raketa teszt" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #5018
|
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
A robbanófej hány mili volt?
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A videókat kijavítottam. A youtubenál még mindíg nem a linket kell beírni, hanem a youtube kódot (linkben a v= és az & jel közti szám és betükód.
Ezek a rakéták bármiféle minőséget mellőznek és a legegyszerűbb kivitelre hajaznak a legsilányabb kivitelezéssel. Nagyon becsapósak is, ráraknak egy benga fejet, de ha szétszeded látod h annak a 90% a levegő.... Na hát házilag ott egy csepp levegő nem marad, mert megtöltjük anyaggal.. Ennek az eredménye is látszik. Gyári cuccokból nemhiszem h bármi hasznosat fogtok tanulni, mert ezek a cuccok tömeggyártásban készült cuccok, és itt a mennyiségre álltak rá. Minél gyorsabban minél többet.. A minőség tt megáll h általában működnek, és hát ennyi is a minőség.
Persze aki nem akar otthon gyártani az vegye meg, a társai közt biztos jónak számít, és ahogy emlékszem a régi tiger rakéta árakra, hát az jóval több volt.
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ezek olcsó vackok, ha őszinte akarok lenni.Házilag sokkal jobban és szebben meglehet csinálni egy rakétát, vagy akár mit.Ha megfigyeljük ezeket a termékeket ,akkor észre lehet venni ,hogy évről évre spórolják ki belőlük a cuccokat.Na meg ezekben a rakétákba semmi extra dolog nincs.Van egy vékony papírcső, egyik végébe beletolva a motor a tetejébe meg a csillagok és a flassh ömlesztve, rá meg egy kúp és csoki. Na meg ,akit komolyabban érdekel ez a téma ,azt nem hiszem el ,hogy nem talál neten fajintos metszeteket ezekről a termékekről. Félreértés ne essék.Nem akarom ellenezni ezt az ötletet, csak nem sok értelmét látom.Ha valakinek kell az infó, az úgy is megy utána és ,addig keresgél a neten, amíg meg nem találja.
|
|
63 db. hozzászólás
1 pont
Tud valamit
2012.02.27.
tag |
Szerintem több ilyen teszt kéne minél részletesebben elmutatva hogyan van összerakva. Ezektől a Kínaiaktól sok jót lehet tanulni hogy hogy kell jól összerakni.Ha látja az ember hogy van összerakva nem fog minden féle baromságot csinálni.A raksi üzitömb amúgy furatos volt?Én is szedtem szét ezt azt és olyan egyszerű praktikus megoldásokat láttam amit interneten sehol nem írnak le.Ha így jobban látnák az emberek kevesebb hülyeséget csinálnának.Ezek vér profik tonna számra rakják ezeket össze,ezektől lehet tanulni.Én köszönöm a tesztet!
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Elég drága...Ennyi pénzből sokkal több, és szebb házi cuccot ki lehet hozni.
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
A videokkal mi lett??? Miert nem latszanak? :O Mind1 itt vannak http://www.youtube.com/watch?v=MoqfbXWl0iQ http://www.youtube.com/watch?v=MoqfbXWl0iQ
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
A 50mm-esbe milyen csillagokat raksz?
Ez egy hozzászólás a(z) "Bemutatkozás" című blogbejegyzéshez. |
|
|
153 db. hozzászólás
68 pont
Haladó
2010.07.07.
tag |
Félek, hogy lesz recept...
Ez egy hozzászólás a(z) "szikraszölőkút" című blogbejegyzéshez. |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
kösz
(én vagyok az szmogi csak nem hagy bejelentkezni, ezért újra regisztráltam)
Ez egy hozzászólás a(z) "egyszerű miniàgyú" című blogbejegyzéshez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605098
Látogatók ma: 168
|