Már kevés helyen találsz gyógyszertárban, ahol ki is adják. Gazdaboltban műtrágyaként olcsóbban hozzájutsz. Ennyi volt a jópofiság.
De, ha nem tanulod meg, hogy kell a keresőt használni és az oldalszabályzatban lévő dolgokat nem tartod be, nagyon hamar online tagból csak online felhasználó leszel. Magyarul ki leszel tiltva az oldalról! Újraregisztrálni nem érdemes, nagyon egyszerüen ki tudjuk deríteni, hogy ki is volt régen az újraregisztrált tag.
Úgyhogy a fejmosást megérteni, 2 figyelmeztetés után ki van rakva az illető, ha szabályt szeg!
Ez egy hozzászólás a(z) "KNO3" című blogbejegyzéshez.
Hát kaphatsz gyógyszertárban is, de akkor még mindig olcsóbb ha netről megrendeled! Persze csak akkor ha normális mennyiséget akarsz, nem csak pár grammot! Nekem kicsit drága lett volna az eddig elhasznált 20kg salétrom ha gyógyszertárban veszem
Gazdaboltban, vagy ha az nincs felétek, akkor itt biztosan: http://kertbaratbolt.hu/catalog/product_info.php?products_id=1428
Viszont én a helyedben várnék még 2-3 évet, bár raksi nem olyan vészes, főleg ha candy-s lesz.. Szüleid hogy állnak hozzá?
Ha nem támogatnak vagy még tiltják is akkor nehéz dolgod lesz
Ha keresel akkor találsz receptet.Először is kálium-perklorátot kell beszerezned.Ameddig ez nincs meg addig ne is nagyon gondolkodj színes füstbombiban.Magyarországon tudomásom szerint nem nagyon lehet beszerezni.Esetleg akkor ha tudsz valakit aki foglalkozik ilyenekkel.Meg az ára se alacsony(kilója 6ezer fölött van, bár ez csak pénztárca kérdése). Amúgy füstbombiba szerintem cefet nagy pazarlás én inkább whistlemix-et vagy színes csillagokat csinálnék belőle.De mindenki azt csinál belőle amit szeretne.
Sok mindent ki tudsz hozni ebből, de először szerezd be az alapanyagokat: KNO3, tiszta kén, megfelelő minőségű faszén, fémporok nélkül nem fogsz sokra menni. Szinpadi és filmtrükkökhöz szerintem neked BP, flash, és füstök lesznek szükségesek. Ha színes füstök és színes láng/szikrák is érdekelnek akkor egy kicsit több dolog is kell, kálium-klorát és fémsók főleg...