836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Igen, anyámmal lakom jelenleg, ebben igazad van, viszont a ház 50%-a hivatalosan az enyém. Nemrég kezdtem el csak ezzel foglalkozni, biztos, hogy nem vagyok olyan szinten mint a nálam fiatalabbak itt a fórumon, de már elég régen nagykorú vagyok, és hadd döntsem el én, hogy a (részben) saját házamban hol próbálom ki a BP-t! (amúgy van kint műhelyem, és általában ott csinálom a dolgaimat. Sőt, minden gyúlékonyabb dolgot külön tárolok, általában nem éghető csomagolásba. nem tartozom magyarázattal, de kedves bnőm meg akarta nézni a BP-t, viszont a hidegbe kimenni nem akart, nem hinném h 1g granBP meg 1g lisztBP felgyújtaná a lakást, viszont volt pl egy blogban olyan h valaki kollégiumi szekrényt robbantott, na ott meg én lepődtem meg) Ha az összegányolt munkámat, meg a szar próbálkozásokat kritizálod, azt megértem, de ehhez semmi közöd! Nem fogok ócsárolni, nem szokásom, mint néhány embernek itt ha kritikát kap. Viszont ilyen téren nincs szükségem se te se más kritikájára! Ha neked vagy bárkinek "szakmai" kritikája van, azt szivesen veszem és nem sértődök meg, tisztában vagyok a jelenlegi hozzá(nem)értésemmel!
Ez egy hozzászólás a(z) "Ami nem megy még úgy mint a rakéták..." című blogbejegyzéshez. |