830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Piromad legyen eszed nem fáj az!!!!
Egy csöbomba épitésére akarsz ràvenni valakit?!?!?! legyen már eszed!!!!
Ez egy hozzászólás egy törölt blogbejegyzéshez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Teeeeee aztán egy IQ fighter vagy... Telefonrobbantás... De gyufával?! Csinálj csőbombit. Én már csináltam, naon brutál... 81 gramm flash... Egy kőrakás hátára tettem, én a másik oldalon 50 méterre megálltam... Érezni lehetett a robbanást, a köveket meg kicsit átrendezte. Hamarosan arról is teszek vidit.
// Hallod... A csőbomba egy fémcsőbe rakott erősen repeszhatású életveszélyes bomba... Senkit ne bíztass ilyen szarok építésére, mert letépi a kezét vagy akár meg is ölheti... Ha nagyot akarsz durrantani akkor csinálj papír csőből flashbanget. De csőbombát ne!
szerk by szabix
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ezt máskor a beszerzés topicba írd! A modik nem fognak örülni neki ,hogy ide írtad.
|
|
309 db. hozzászólás
396 pont
Tud valamit
2009.01.03.
tag |
Azok a csillagok nem csak porladtak, sok nem is gyújtott ha jól látom.
6% dexxel ragassz minimum (felmehetsz 10%-ig is) és PRIMOLD a csillagokat kőkeményen :) 1-2 milis prime minden szívfájdalom nélkül mehet rá.
A magassághoz nem értem mi köze a bombi-szoknya csatlakozásnak.
Ha növelni akarsz a magasságon, akkor készítsd "szorulósra" a bombit, és használj hosszabb csövet. Ne félj attól, ha éppen baltával-kalapáccsal kell begyógyítani a csőbe, baja nem lesz tőle. Személyes tapasztalat :)
De kis kalibereket nem érdemes magasra lőni, mivel áteshetsz a ló túloldalára, és elrontod a látványt vele. (Kicsik a csillagok, gyenge a csóva fénye stb, stb, stb...)
Ez egy hozzászólás a(z) "A teszt" című blogbejegyzéshez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Ja, elég merész ilyeneket írni...
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
úgy látom erre még nem járt Gabtech
|
|
159 db. hozzászólás
12 pont
Haladó
2007.08.26.
tag |
köszönöm szerencsére még mindenem megvan és élek, de igazad va
16 évesen kicsit könnyelműbb az ember nem mintha most olyan hihetetlen felelősségteljes lennék...:)
Ez egy hozzászólás a(z) "Vetőcsöves teszt" című blogbejegyzéshez. |
|
|
4 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2012.01.03.
tag |
Hát igen, sokat nem voltam a centeren :)
És sajnos ebben az évben nem is tudtam sok dolgot beszerezni. De jövőre nekiállok a beszerzésnek!
Kösz :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Itt vagyok nem vesztem el :)" című blogbejegyzéshez. Előzmény: #4941
|
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Január 3-i regisztrációval és 1db hozzászólással nagyon hiányoztál. Már azt hittem nem is jössz többet az oldara.
Na csak poénkodok. Légy okos és sokra viheted!
Ez egy hozzászólás a(z) "Itt vagyok nem vesztem el :)" című blogbejegyzéshez. |
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.12.
tag |
Okés! Sajnos mostanában elég kevés szabadidőm van, ezért előszöris elnézést, hogy egy hónappal később válaszolok...
Malomnak már megvan az alapötlete, szerencsére jön a téliszünet majd belehúzok. Mint kiderült (mondhatnám megtanultam olvasni) a borkénnek köze nincs a kénhez, de jövőhéten rendelek (2kiló elég egy időre vagy 4et vegyek?). Fémporok alatt mikre gondolsz? Al sirius megteszi szerintem, magnéziumot nemtudom hogy honnan szerezhetnék.
Ez egy hozzászólás a(z) "A kezdet, avagy első saját készítésű pyro." című blogbejegyzéshez. Előzmény: #4934
|
|
|
15 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.02.
kitiltott |
Törölve! [mod. Gabtech] |
|
|
|
>>Vegyészfórum